Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Να αγιάσει το στόμα σου ρε Speed! Αν είχα διαβάσει την κριτική σου εγκαίρως!! Και επιεικώς τα 'πες...
Πέραν αυτού, είναι μερικοί από μας που όταν διαβάζουν μια πολύ κακή κριτική, σκέφτονται, έστω και ασυνείδητα "έλα μωρέ, σε μένα θα τύχει; Τόσο χάλια δε γίνεται να επαναληφθεί!" Έλα όμως που γίνεται!!!!
Η λεγάμενη ψαρεύει πελατεία από το δρόμο. Κυριολεκτικά. Εμένα με ακολούθησε καμμιά δεκαριά μέτρα! Δε μου το 'χουν ξανακάνει! Μέσα η τσατσά είπε, ήταν η μοναδική της κουβέντα, "πολύ καλή στο δωμάτιο". Ο έμπειρος μπουρδελάκιας όμως ξέρει ότι το καλό σαλονάρισμα συνεπάγεται μάλον κακή απόδοση. Αυτό το κομμάτι πείρας μου εντυπωθηκε πια, από χθες και εξής.
Μέχρι να τσεπώσει το δεκαπεντάρι όλα καλά. Μετά, λες κι άλλαξε ο εγκέφαλός της. Τι 69 θυμάμαι έταξε κι άλλα τερπνά, μέσα στο δωμάτιο άρχισε λίγο πολύ να τα αναιρεί όλα. Σκεφτόμουν ότι δεν είναι δυνατό να συμβαίνει σε μένα. Κι όμως ήταν! Δεν ήθελε να βγάλει ούτε το σουτιέν. Ακολούθησα μία τακτική να επιμένω κάπως ρίχνοντάς το στην παλαβή, το 'ριξα στο χαβαλέ για να αποφύγω να εκνευριστώ. Ούτως ή άλλως την έφαγα την πατάτα. Για 69 ούτε λόγος. Έχω 5 λεπτά έλεγε, και μειωνόταν... Αν ήθελα έξτρα, έπρεπε να πληρώσω και το ανάλογο ποσό! Μου γυρίζουν τα άντερα που το σκέφτομαι.
Πάντως εγώ να γαμήσω πήγα, η κάβλα ακάθεκτη και στο απροχώρητο, τουλάχιστο κατάφερα μία καλή εκτόνωση καρφώνοντάς τον βαθιά με αυτή από πάνω.
Μάλλον η χειρότερή μου μπουρδελοεμπειρία ever. Βγαίνοντας, ούτε να χαιρετήσω δεν ήθελα. Α, να μην ξεχάσω: ούτε χαρτί υγείας δεν είχε! Ο νιπτήρας κι αυτός άκυρος, με ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό μέσα. Αν είναι δυνατόν! Φτάνοντας στην πόρτα, την είδα να χαμουρεύεται με ένα άλλο υποψήφιο θύμα. Λέω συνθηματικά "Μάπα, μάπα!" Δεν ξέρω αν με άκουσε ο συναγωνιστής.
Δύο συμπεράσματα: 1. Η σεξουαλική μας ικανοποίηση εξαρτάται κυρίως από μας, αρκεί να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις, να υπάρχει λόγου χάρη ικανή κάβλα. 2. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι χωρίς φιλότιμο.

Προσοχή σύντροφοι!!!! Το νου σας!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Σίσσυ
kostas-1971
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2011
ο καλυτερος τιτλος
16 Αυγούστου, 2011
Μαλάκα πέθανα στο γέλιο με τον τίτλο...

χαχαχαχαχαχα...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ πλίν τα 15ευρό μην ξεχνιόμαστε..
16 Αυγούστου, 2011
χαχαχα φιλε την πατησα και εγω με την ιδια!! ελεος! ειδικα οταν μπηκα στο δωματιο μου πηρε πιπα στα ορθια και ελεγα απο μεσα μου καλα θα περασουμε αλλα αυτη ηθελε να αποφυγει το χοθφτωμα!!χαχα! ασε που μολις μπηκα 2 φορεσ μου λεει αντε ακομα??? οτι ναναι
16 Αυγούστου, 2011
Στα ίσα έπρεπε να του το πεις του τύπου, όχι συνθηματικά, για να την πονέσει τη μαλακισμένη.
Π
Πύρκαυλος
18 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το 'πιασε Πύρκαυλε, ως αναμενόταν προσπάθησε να βγει από πάνω!! Θα βρει το μάστορά της κι αυτή, όπως βλέπεις εμείς οι συναγωνιστές έχουμε λίγο-πολύ δημιουργήσει ένα αρραγές μέτωπο αλληλοενημέρωσης και υποστήριξης. Έπειτα, υπάρχει ο νόμος της ζωής: όποιος δεν εκτιμάει, χάνει. Μαθηματικά.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5