Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεταμεσονύκτια, στοχευμένη επίσκεψη στην περιοχή του Μεταξουργείου μετά απο παρότρυνση συναγωνιστή. Δεν είχα στον νου μου την Τζούλια καθώς πήγα μαζί της πριν 2 μέρες. Μόλις την είδα όμως στο σαλόνι με τα γυαλάκια της είχα ήδη βρεθεί στο δωμάτιο και έδινα το 15ρι στην τσατσά. Όσον αφορά την εμφάνιση της Τζούλιας έχω περιγραφή της στην προηγούμενη κριτική μου!

Δίνω το 15ρι και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο. Διαφορετικό αυτήν την φορά.

Στα ενδότερα:
Μετά απο μερικά λεπτά κάνει την είσοδο της η μικρή απο την Βουλγαρία, σύμφωνα με δήλωσή της. Δεν ξέρω εαν με θυμόταν ή οχι. Λίγη σημασία έχει άλλωστε αυτό. Ξεκινάει στοματικό το οποίο ήταν καλύτερο απο την προηγούμενη φορά με περισσότερο deep και παιχνίδια με την γλώσσα και κοίταγμα στα μάτια. Κράτησε αρκετά λεπτά. Αλλαξαμε 3-4 στάσεις χωρίς καμία αντίρρηση απο πλευράς της. Όταν ανέβηκε απο πάνω ήταν πολύ καλή. Είχε ρυθμό, σε κάποιες στιγμές γίνονταν πιο έντονος και μετά χαλάρωνε. Οταν είδα οτι κουράστηκε της πρότεινα να αλλάξουμε στάση. Και πάλι με εντυπωσίασε το γεγονός οτι εαν δεν της έλεγα εγώ δεν θα το πρότεινε η ίδια. Το καλύτερο της βραδιάς ήταν οτι δεν έβγαλε στιγμή τα γυαλάκια της, πράγμα που είχε κάνει την προηγούμενη φορά, λες και διάβασε την σκέψη μου. Το ιεραποστολικό ήταν επιβεβλημένο για να βλέπω το πρόσωπο της.
Μπορεί να βάζει μια μικρή ποσότητα κρέμας αλλά μου φαίνεται στενή. Αυτήν την φορά οι γάμπες της ήταν ξυρισμένες τελείως, οπότε της προάλλες ήταν ενα ατυχές συμβάν. Η τσατσά αυτήν την φορά παίρνει χαμηλότερο βαθμό διότι άρχισε να βήχει σαν τον Μήτσο τον φυματικό φορτηγατζή καθώς είχαν μαζευτεί αρκετά άτομα στο σαλόνι. Παρόλα αυτά η μικρή δεν έδειξε να "πιέζει" καταστάσεις και περίμενε υπομονετικά να τελειώσω.

Ο συναγωνιστής dimit31 με παρότρυνε να γράψω την κριτική καθώς οσο περίμενε στο σαλόνι μου είπε οτι έμεινε εντυπωσιασμένος απο το γεγονός οτι η Τζούλια έβγαινε πάντα χαμογελαστή στο σαλόνι ανεξάρτητα απο το εαν ήταν Έλληνας ή όχι αυτος που περίμενε.

Αυτήν την φορά μπήκα σε άλλο δωμάτιο το οποιο όμως ήταν στα ίδια στάνταρ με το προηγούμενο οπότε δεν έχω κάτι περισσότερο να γράψω.


Να σημειώσω οτι δεύτερη κριτική για την ίδια κοπέλα δεν γράφω συχνά. Πόσο μάλλον για δεύτερη συνεχόμενη κριτική.
Ο λόγος που το κάνω είναι οτι δεν βλέπω να έχει γραφτεί και τίποτα για την συγκεκριμένη κοπέλα οπότε σκέφτηκα να γράψω μερικά πράγματα που αξίζει να μείνουν εδώ και οχι στην ημερήσια ενημέρωση, όπου αρχικά στόχευα, για να μην "χαθούν" μέσα στα ποστ.

Συνολική παρουσία στο δωμάτιο, 15 λεπτά.
Εαν θα ξαναπαω;
Σίγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2011
αφου ηταν στα ιδια στανταρ, να υποθεσουμε οτι το εκανες στα ορθια με την σεξυ γραμματεα
02 Νοεμβρίου, 2011
"Μετά απο μερικά λεπτά κάνει την είσοδο της η μικρή απο την Βουλγαρία, σύμφωνα με δήλωσή της."

Ρουμάνα μας είπε ο τσάτσος.
Π
Πύρκαυλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2