Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γλώσσα
Αν ήσουν ένα δάκρυ μου δεν θα'κλαιγα ποτέ να μην σε χάσω, αν ήσουν αμαρτία μου συγγνώμη δεν ζητάω απ'το Θεό..... Τη νύχτα που ενωθήκαμε μπορούσα και στην κόλαση να φτάσω κι ας ήμουν ένας έρωτας που κράτησε για σένα ένα λεπτό..............

Μαγκες αρχιζω την κριτικη με το γνωστο ασμα της Στανιση..

Κατεβαινω φυλης και εχοντας διαβασει ικανοποιητικες κριτικες για φωκαιας ειπα να ριξω μια ματια εαν και η ερευνα μου συνηθως επικεντρωεται μονο στον δρομο της φυλης..

Η τσατσα διαφημιζει το μωρο Μιραντα-πολωνη, 18 χρονων, ηταν ενα μωρο μελαχρινο με ενα σφιχτο κωλο που την εκανες 18 με 20 χρονων..

το μονο αρνητικο της ολης φασης ηταν πως η μπουρδελοαναμονη ηταν γυρω στα 15' ειμουν στο δωματιο εβλεπα τσοντα στην LCD τηλεοραση.. Το δωματιο απο τα πιο καθαρα στη φυλης με aircondition, σαπουνι, χαρτι κλπ..

Μπενει μεσα το μωρο με ρωταει εαν μιλαω αγγλικα της ειπα ναι με ρωταει με καποτα η χωρις και αρχιζει μια πιπα δεν ηταν η καλυτερη πιπα που μου εχουν παρει αλλα ενιωθες οτι κανεις ερωτα και δεν εισαι σε μπουρδελο-ισως φταει και το γεγονος οτι ειμαι στην αρχη των τριαντα και ειμουν και μπανιαρισμενος, της βγαζω μετα το stringακι και περιεργαζομουνα αυτο τον θεικο κωλο τον λευκο με το ατριχο μουνακι-το νεουδι...

εχοντας φτασει στο αποκορυφωμα της καυλας μου βαζει το σκουφι και την παιρνω απο πανω και μετα στα 4 οπου τελειωνω..

ενιωθα οτι γαμαω μουνι στην κυριολεξια-ισως φταει και το νεαρο της ηλικιας της αλλα η κοπελα ειχε πολυ σφιχτο μουνι για -τανα..

θεωρω τον εαυτο μου τυχερο εαν οπως ειπε η τσατσα πως η κοπελα ειναι στην αρχη της καριερας της οποτε το μουνι δεν εχει ανοιξει ακομα οπως με αλλες κορασιδες που νιωθεις πως γαμας κατασαρολα..

την τσατσα πρεπει να την εχω πετυχει σε 66Α Η 66Δ,το συμπερασμα ειναι πως ο καλος ο μπουρδελιαρης πρεπει να εχει και υπομονη και να πηγαινει με λιγο ερευνα στον τοπο του εγκληματος τοσο ιντερνετικη οσο και στο πεδιο βολης..

οσο για την κοπελα, την βλεπω να γυριζει πολωνια με βαλιτσες λεφτα μιας και το μπουρδελογαμησι ειναι το μονο που δεν θα αυξηθει το ΦΠΑ οποτε βλεπω ολοι οι μπουρδελιαρηδες να καταθετουν στα οικηματα τις οικονομιες μας..

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιράντα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2011
φιλε θα συμφωνησω μαζι σου ...το γαμισα και εγω το μωρο μεσα ιουλιου περιπου οταν ηταν στην φυλης 86 ισογειο νομιζω .......πολυ αστερι το μωρο ...το μουνακι της αλλα και η κολοτρυπιδα της δεν παιζεται ........μαλιστα μετα απο αρκετο ψησιμο και 10 ευρω ( μου ζητουσαι 20 ) της γαμισα αυτο το υπεροχο κολαρακι .........φιλε αν σου πω οτι υπεφερε ο πουτσος μου απο το σφιξιμο της στενης κολοτρυπιδας της δεν θα με πιστεψεις ........η πιο τελεια κολοτρυπιδα που υπαρχει στο κοσμο ...................βεβαια μου ζητησε να μην το αναφερω πουθενα οπως και συμφωνησα ....χαχαχαχα..........αν ξαναπας προσπαθησε και εσυ και δεν ξερεις μπορει να την καταφερεις ..........μονο ελλατωμα αν μπορεις να το πεις ετσι ειναι το προσωπακι τους που εχει μπολικα σπυρακια αλλα θα ειναι της ηλικιας μιας και δεν την κοβω πανω απο 18-19 .....
N
nikbel2000
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1