Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ρεπό! Μια ιερή μέρα αφιερωμένη στον κώλο!
Αν σκεφτείς όμως ότι και τις υπόλοιπες μέρες κατά τις οποίες εργάζομαι τις αναφέρω συχνά πυκνά ως κωλομέρες, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο κώλος καθορίζει τη ζωή μου σε μεγάλο βαθμό...
Μια χαρά μου ακούγεται!
Με καύλες στο χρώμα της βαλάνου μου λοιπόν, όδευσα προς το Αλκιβιάδου 16Β όπου αυτή τη φορά βρήκα νταρντανομωρό και Κατερίνα μαζί να μου εκθέτουν τα ολόγυμνα κορμιά τους στο σαλόνι υποσχόμενα φουλ πρόγραμμα.
Ήθελα κάτι σίγουρο για να ξεκινήσει καλά η μέρα - παρά ήτανε νωρίς για πειραματισμούς - οπότε επέλεξα την Κατερίνα με το ωραίο πρόσωπο και το κοντό πλατινέ μαλλί.
Έρχονταν και για παρτούζα με 40 ευρώ αλλά η μεγάλη και τρυφερή μου καρδιά δεν με άφησε να τις στερήσω και τις δυο από άλλον συναγωνιστή...
Με την παράδοση του μπλε εισιτηρίου - όχι η επίδειξη δεν είναι αρκετή – εισχώρησα ξανά στο ίδιο δωμάτιο, με το ίδιο παράταιρο ζεύγος παντόφλες, την ίδια 14” τηλεόραση που οποία σύμπτωσις έδειχνε την ίδια ταινία με τη Τζούλια να τον τρώει – ή μάλλον να προσπαθεί να τον φάει - από τους ίδιους έγχρωμους επιβήτορες.
Γδύθηκα και περίμενα λίγο μέχρι να έρθει η Κατερίνα όπου και πάλι όπως την προηγούμενη φορά ξεκινήσαμε με χάδια και φιλιά στα όρθια μέχρι να γονατίσει και να ξεκινήσει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Η δεξιοτεχνία της οδήγησε σε αιφνίδια ανόρθωση του ηθικού, οπότε φοβούμενος πιθανό ατυχές συμβάν τη σήκωσα και την έριξα στο κρεβάτι ανάσκελα, όπου όρμησα με μανία στα μαστάρια της ενόσω τα δαχτυλιάσματα πήγαιναν κι έρχονταν σε επιτακτικούς ρυθμούς.
Εκείνη δεχόταν τις ορμές μου αδιαμαρτύρητα κάνοντας τα γνωστά της μμμ και μμμ όπως παραθέτω και στην προηγούμενη κριτική μου.
Τελικά της ζήτησα προφυλακτικό κρατώντας την στην ίδια στάση όπου προς έκπληξη μου, έπιασε τα πόδια της από τους αστραγάλους και τα έφερε μέχρι τ' αυτιά της.
Τι υπέροχο θέαμα! Τι απρόσμενη απόλαυση να βλέπεις ό,τι είχε να σου προσφέρει ορθάνοιχτο μπροστά σου, στην στάση που μπορούσες να φτάσεις σε βάθη που ούτε ο ήλιος δεν φτάνει.
Έτριψα τον φουσκωμένο φίλο μου στα μουνόχειλά της και με μια κίνηση τον έχωσα μέχρι τη ρίζα ξεκινώντας σφυροκόπημα και αυξάνοντας το ρυθμό όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Εκείνη κουνούσε τη λεκάνη της προς τα 'μενα και σε κάποια φάση άρχισε να την κουνάει έντονα πάνω κάτω οπότε ακολούθησα κι εγώ πιάνοντας την από τα μπούτια και πιέζοντάς την στην ίδια διεύθυνση μέσα σε εύθυμο κλίμα.
Αφού συνεχίσαμε για αρκετά λεπτά έτσι, έφτασα σε σημείο που αν το ξεπερνούσα θα ήταν αδύνατο να γυρίσω πίσω κι έτσι τον έβγαλα. Εκείνη έπιασε το νόημα προς τιμήν της και λάδωσε τη σούφρα της για να της ορμήσω έχοντάς την ακόμη ανάσκελα.
Ε δεν ήθελα πολύ, μετά από μερικές παλινδρομήσεις ακόμα βάζοντας όλη τη δύναμή μου να κρατηθώ, έφτασα στο γλυκό τέλος.
Έβγαλα το προφυλακτικό και στόχευσα τα βυζιά της βγάζοντας ό,τι συσσώρευα επί πέντε μέρες ενώ εκείνη έλεγε “μμμ ωραίο, ωραίο” μέχρι που της λέω “σσσσ” και της τον δίνω στο στόμα να καθαρίσει ό,τι είχε κολλήσει στο στόμιο.
Δεν μ' αρέσει οι γυναίκες να μιλούν σε στιγμές κατάνυξης... ( χμμμ εδώ που τα λέμε δεν μ' αρέσει γενικότερα να μιλούν αλλά αυτά είναι για άλλη κουβέντα... )
Όσο μου τον καθάριζε χάζευα τα στήθη της που είχαν γίνει εξωτερικά όπως ήταν πριν λίγο τα αρχίδια μου εσωτερικά, όταν έγειρε λίγο το σώμα της κατά λάθος και το σπέρμα μου άρχισε να κυλάει στο σεντόνι.
Στενοχωρήθηκα για τον επόμενο συναγωνιστή αλλά το σπέρμα είχε μπει πλέον στ' αυλάκι και το κακό είχε γίνει...
Αφού τον στράγγισε σηκώθηκε και πλύθηκε και αφού μιλήσαμε λίγο και είχε περάσει κάνα εικοσάλεπτο συνολικά, βγήκε από το δωμάτιο για να ξαναμπεί μετά από ένα λεπτό μ' ένα καθαρό σεντόνι στο χέρι!
Λερώθηκε μου λέει και πρέπει να αλλαχθεί.
Όταν της είπα ότι δεν το περίμενα μου απάντησε ότι αυτές θέλουν να τους κρατούν τους πελάτες τους κι όχι να τους διώχνουν.
Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι πως γίνεται αυτά τα μικρά, λογικά, αυτονόητα πραγματάκια να γίνονται τόσο σπάνια ώστε να μας εντυπωσιάζουν, για να καταλήξω για άλλη μια φορά στο συμπέρασμα:
Γυναίκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Π
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού