Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Μαρίνα τη Ρωσίδα την έχω πάρει 6-7 φορές. Την θυμάμαι κυρίως στο Φ109α. Ποτέ δεν έτυχε να γράψω κριτική και σκέφτηκα ότι πρέπει να το κάνω πια.
Είναι ένας άνθρωπος που έχει έντονα κυκλοθυμικά χαρακτηριστικά. Σχεδόν πάντα με κάτι είναι θυμωμένη. Κάτι την ενοχλεί. Θες ο τσάτσος, θες ο γκόμενος της (του οποίου του τα σέρνει μονίμως), θες το μουνί της μάνας της...
Πάντα κάτι θα την στραβώνει την Μαρίνα μας.
Προς θεού μην παρεξηγηθούν τα γραπτά μου. Την κοπέλα την τιμούσα και θα την τιμώ όσο αυτή προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κοινό. Έχω περάσει κάποιες φορές υπέροχα μαζί της, μέσα σε αυτά τα 5-10 λεπτάκια που ο χώρος επιτρέπει συνήθως.
Χθες τα είχε λοιπόν με πολλά. Ο τσάτσος άκουσε τα σχολιανά του με το που ήρθε η Μαρίνα στο δωμάτιο. Money MouthΝτροπή
Στο τέλος της πράξης σειρά πήρε ο γκόμενος. Την έχει αφήσει και κάνει κανένα μήνα διακοπές μόνος του και η Μαρίνα τα έχει πάρει. Τώρα αυτή θα φύγει για Ρωσία διακοπές και δεν θα τον δει για μερικές εβδομάδες. Τα παίρνει περισσότερο.... ΧαμόγελοΓλώσσα
Μου έλεγε ότι δεν γουστάρει στις διακοπές γαμήσια (με το δίκιο της βέβαια αφού γαμιέται όλες τις άλλες ημέρες) και της την σπάει που ο γκόμενος θέλει να την πηδάει στις διακοπές. Είχε φορτώσει που λέτε το Μαρινάκι. Επίσης της την σπάει που κάποιες Ελληνίδες της την έχουν πέσει για λεσβιακά και αυτή δεν την γουστάρει καθόλου την φάση. Είναι απόλυτα straight!!
Όταν της είπα γιατί δεν τον χωρίζει (3 χρόνια σχέση) που όλο του τα σούρνει, γύρισε με ύψος απόλυτα σοβαρό αλλά και μελαγχολικό και μου είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και τον αγαπάει πραγματικά. Γι'αυτό δεν μπορεί να τον σουτάρει. Την λυπήθηκα από την μία, αλλά από την άλλη σκέφτηκα ότι ο έρωτας παιδεύει. Μου είχε πει ότι ήταν η πρώτη φορά που ένοιωσε τέτοιου είδους συναίσθημα για κάποιον άντρα (και όχι σε μικρή ηλικία, πριν από περίπου 3 χρόνια) και είχα σκεφτεί ότι το αξίζει η κοπέλα αυτή. Παρόλη την γκρίνια της (ουδείς τέλειος) είναι πάρα πολύ καλή επαγγελματίας και κάποια στιγμή που θα αποτραβηχτεί θα έπρεπε να έχει κάποιον στο πλευρό της για να την στηρίξει και να είναι σημαντικός γι' αυτήν. Η μόνη φορά που μου είχε όμως πει κάτι θετικό για τον εν λόγω γκόμενο ήταν πριν απο καιρό σε άλλον οίκο. Ενώ είχαμε τελειώσει το sex και μιλούσαμε φιλικά. Η η τσατσά της φώναζε να συντομεύει και η Μαρίνα αφού της έχωσε δύο-τρία Γαλλικά μου έλεγε ότι μία από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας είναι όταν γέρνει στην αγκαλιά του και χαλαρώνει ενώ αυτός την κρατάει τρυφερά!!! Οι πολύ ανθρώπινες στιγμές μίας κοπέλας που είναι καλή επαγγελματίας σε έναν δύσκολο και απαιτητικό χώρο.

Στο δια ταύτα τώρα. Η πίπα της παραμένει κορυφαία (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον) και η περιποίηση της περιοχής γύρω από τον πούτσο είναι μία από τις σπεσιαλιτέ της.
Να σταθώ στο ότι το στήθος της είναι αρκετά ταλαιπωρημένο πλέον και θα συνεχίσει να παίρνει την κατιούσα με γρήγορους πλέον ρυθμούς. Και το πρόσωπο της ήταν κάπως πιο σπασμένο από την τελευταία φορά που είχαμε συνευρεθεί. Το μαλλί το έχει κόψει κάπως σαν καρεδάκι. Στα θετικά της εμφάνισης της είναι ότι έχει έρθει στα κιλά που χρειάζεται. Πριν από μερικούς μήνες είχε 3-4 παραπανίσια κιλάκια.
Αφού της έγλυψα το καλοσχηματισμένο μουνάκι της ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο. Με τις καλές συμμετοχές και τις γνωστές μικρές πνιχτές κραυγούλες που συνήθως βγάζει με έκανε να την χύσω καθώς της κρατούσα σφικτά τα καπούλια. Πέρασα καλά και θα είχα περάσει καλύτερα εάν το μυαλό της δεν ήταν στον γκόμενο που της έλειπε.
Θα την ξανατιμήσω σε κανένα μηνάκι που θα έχει επιστρέψει από την πατρίδα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2011
όντως και σε μένα εχει κανει αρκετά σχόλια για τον γκόμενο της αλλα και τον πρώην (μάλλον) άντρα της. Δεν ξερω τι εχει στο μυαλό της αλλα γενικα δίνει την εντύπωση ταλαιπορημένου ανθρώπου. Αποφευγω να πηγαίνω εκεί γιατι σχεδόν πάντα μου χαλάει την διάθεση παρα το καλό γαμίσι. Κορυφαία ατάκα ήταν οτι σκευτόταν να φέρει την κόρη της να μάθει πέντε πράγματα!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1