Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τρίτη απόγευμα, η πόλη άδεια και είπα να περάσω και εγώ μετά από τα καλά σχόλια και εντυπώσεις για την γαλλίδα σούπερ - σταρ Νικόλ. Έφτασα λοιπόν κατά τις 6 το απόγευμα και μπήκα στο σπίτι του έρωτα για δω από κοντά το γαλλικό φαινόμενο. Πράγματι, η κοπέλα είναι για τους λάτρεις των milf όπως εμένα, με πολύ πλούσιο στήθος(φυσικό όπως είπε)
μακρύ ξανθό μαλλί και πολύ καλή διάθεση. Εξωτερικά μπορεί καποιον να μην τον κερδίσει αμέσως αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Κάνει τα πάντα αρκεί να πάρεις το ανάλογο πρόγραμμα.
Εγώ πήρα με 30 απλό για πρώτη φορά και μπορώ να πω πως είχα αρκετο καιρό να περάσω τόσο καλά με κοπέλα των κόκκινων σπιτιών.Πολύ πάθος, μεγάλη διάθεση από μέρους της και πολύ γλωσσόφιλο(αυτό με προβλημάτισε λίγο αλλά μέσα στην κάβλα μου δε καταλάβαινα τίποτα) και αν είσαι και εσύ σωστός και καθαρός- έχει σημασία αυτό- θα περάσεις πολύ καλά. Μπράβο στην Νικόλ που κάνει τα μέγιστα να περάσεις ωραία σέβεται τα λεφτά σου( σπάνια το βρίσκεις αυτό)και ευτυχώς για εμάς που σε έχασε ο kaligoylas kai to platinoum για σε κερδίσουμε εμείς. Αξίζει μια τουλάχιστον επίσκεψη για να την δει κάποιος, εγώ θα ξαναπάω για να πάρω όλες τις υπηρεσίες της αξιολάτρευτης γαλλίδας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
gatakias
Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
38
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2011
"Γαλλικό φαινόμενο"...Μη τρωτε πρό΄λογο φίλε,βουλγάρα ειναι η τύπισσα και το παίζει Γαλλιδουλα..(στανταρισμενο αυτο που λεω)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1