Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πριν λιγο περασα απο την εν λογω κοπελα.
Μολις ειδα οτι εχει αρκετες αρνητικες κριτικες με τις οποιες δεν συμφωνω αλλα μαλλον λογω γουστων.

Λοιπον η κοπελα ειναι κοντουλα ξανθη με μαλι πιασμενο και γλυκο προσωπακι, αυτο που με εκανε να περασω χωρις σκεψη βεβαια ειναι το οτι φοραγε γυαλια και της εφτιαχναν ενα πολυ αθωο/γλυκο συνολο στο οποιο δεν αντισταθηκα. Βασικα ο μονος λογος που περασα στην ουσια ειναι οτι φοραγε γυαλια!
Της εχω βαλει 8 στην εμφανιση οχι γιατι ειναι καποια μουναρα αλλα επειδη εμενα προσωπικα το προσωπο σε συνδιασμο με τα γυαλια με καυλωσε απιστευτα.

Η τσατσα ευγενικη, μου εφερε και ενα ποτηρι νερο, πληρωσα και πριν προλαβω να ξεντυθω μπηκε μεσα η Τζεσικα, Βουλγαρα κατα τα λεγομενα της.

Ο χωρος παρα πολυ καθαρος και περιποιημενος (απο τους πιο καθαρους που εχω πετυχει στην περιοχη) και το βασικο με αιρκοντισιον που δουλευε!

Η κοπελα εχει σχετικα μεγαλο βυζακι για το μεγεθος της με πεταχτες ρωγες, οτι πρεπει για γλυψιμο.

Αρχισε με χαδακια κτλ στην επιμαχη περιοχη για αρκετη ωρα και στη συνεχια εβαλε καποτα και αρχισε μια αρκετα καλη πιπα, σιγουρα ανω του μετριου αλλα οχι και κατι φανταστικο.

Η πιπα κρατησε αρκετη ωρα και σε καποια φαση την σταματησα για να αρχισουμε.

Την εβαλα απο πανω και αφου ανεβηκε αρχισε αργα αργα η συνουσια, παρα το οτι ηταν τελειως σιωπηλη το προτιμησα απο ψευτικες κραυγες και βογγητα. Μονο που εβλεπα το προσωπο της με τα καυλωτικα γυαλακια δεν ηθελα κατι αλλο. Συνεχισε σε αργο ρυθμο ενω αφηνε πιασιματα και γλυψιμο στα βυζια της.
Οταν της ειπα οτι τελειωνω συνεχισε αμεσως σε πολυ πιο γρηγορο ρυθμο μεχρι που τελειωσα και συνεχισε αρκετη ωρα μεχρι να στραγγιξω τελειως ενω εμεινε και λιγη ωρα πανω μου. Γενικα καμια απολυτως βιασυνη!

Λοιπον το μονο αρνητικο της ειναι οτι ειναι τελειως σιωπηλη παντως στην συγκεκριμενη κοπελα πιστευω μονο αυτη απο πανω αξιζει σαν σταση. Σε ιεραποστολικο πιθανοτατα θα ξενερωνα και εγω καθως δεν θα ηταν κατι ιδιαιτερο.

Γενικα η συμπεριφορα της δεν δειχνει ξεπετα αλλα παρα πολυ μαζεμενης κοπελας, ξαναλεω καμια βιασυνη και το τιμησε το 20ευρω. Αν αποφασισετε να περασετε λογω εμφανισης (οπως ειπα πριν δεν ειναι μουναρα αλλα εχει το κοντο μαλι και γυαλια) βαλτε την απο πανω, απλα να ξερετε οτι θα ειναι μια μαζεμενη κοπελια μην περιμενετε συμπεριφορα πορνοσταρ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
46
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού