Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Νικόλ είναι μια χαμογελαστή Γαλλίδα, ηλικιακά την κάνεις γύρω στα 50, έχει προσέξει όμως αρκετά τον εαυτό της κυρίως με επεμβάσεις, τουλάχιστον στο στήθος και στα χείλη έτσι ώστε να διατηρείται όσο το δυνατόν περισσότερο φρέσκια και όμορφη.

Το χαμόγελό της στο σαλόνι αφοπλιστικό σε καλεί να περάσεις μαζί της όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο λόγος που πέρασα ήταν καθαρά για λόγους εμπειρίας με την συγκεκριμένη μιας που οι κριτικές της ήταν διθηρυμβικές από τους περισσότερους και εκτός αυτού κάτι έχει κάνει και έχει ομορφύνει τον τελευταίο καιρό.

Με απλό πρόγραμμα πέρασα των 30 ευρώ , η κοπέλα κάνει τα πάντα σε διάφορες άλλες υψηλότερες τιμές.

Στο δωμάτιο σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, χαδάκια φιλάκια παντού, άνεση και στο χρόνο, δυνατά γλωσσόφιλα στο στόμα, πέρασμα καπότας καλλιτεχνικό με το στόμα, (μήνες είχα να μου το κάνουν αυτό), τσιμπούκι βαθύ υγρό και πολύ καλό καραμπαλίκινγκ σε ποιότητα και διάρκεια.
Γαμήσι σε όλες τις στάσεις, σε γρασαρισμένο μουνάκι όμως, όπου δεν ένοιωθες και πολλά, αρχικά από πάνω με βαθύ κάθισμα από μέρος της, ώστε να τον αρπάζει όλο, πισοκολητό με έντονο σφυροκόπημα στη συνέχεια και στο τέλος ιεραποστολικό με βαθιά γλωσόφιλα , όπου έγινε και η κατάθεση.

Θέλω να επισημάνω ότι παρότι δίνει το 100% των δυνάμεων της σε συμμετοχή, δυστυχώς τα χρόνια της την προδίδουν σε αντοχή και διάρκεια και την έπιασα σε κάποιες φάσεις ότι ζοριζότανε. Παρόλα αυτά σημειώνω ότι προσπαθεί και δίνει τα πάντα.

Και μόνο η εμπειρία να πηδήσεις μια τέτοια ώριμη γυναικάρα αρκεί, αλλά
παρόλο που γενικά έμεινα ικανοποιημένος θα μείνω σε αυτή τη συνάντηση και μόνο με τη Νικόλ και δεν θα υπάρχει επανάληψη.

Συστήνεται σε λάτρεις των milf καταστάσεων περισσότερο για την εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού