Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στον εν λόγω ερυθρό "οικίσκο" στις 07-08-2011...

Ήμουν πτώμα... τα μάτια μου έκλειναν... αλλά όλως παραδόξως είχα ορέξεις... οπότε κατέβηκα στη Διδύμου να βρω ένα milf να με "περιποιηθεί" χωρίς να κάνω εγώ πολλά πολλά!

Τελικά, στάθηκα στο συγκεκριμένο... τα κουρασμένα μου μάτια αντίκρυσαν τη Ροζαλία...! Δεν μπορώ να πω ότι είναι milf, μάλλον στην κατηγορία gilf θα την κατέτασσα... Ξανθιά, με σώμα ανάλογο της ηλικίας της... ζάρες και κρεμαστό στήθος με ευδιάκριτη ρόγα...!

Τα προκαταρκτικά της με χαλάρωσαν... ήταν καλά! Επίσης, το στοματικό της μου φάνηκε θεϊκό εκείνη τη στιγμή! Είχα παραδώσει ψυχή και σώματι... δεν ήθελα τίποτα άλλο παρά να τελειώσω έτσι... χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι...
Οπότε μόλις της είπα να συνεχίσει για να τελειώσω κατ' αυτόν τον τρόπο, το στοματικό της μεταμορφώθηκε σε κάτι ακόμα καλύτερο! Deep throat με χέρια πίσω από τη μέση, γλύψιμο στα @@ και φτυσίματα!

Ο pitsirikos1 "έφτυσε" τα υγρά του όλο ικανοποίηση!
Μια αξιοπρεπής επιλογή!

Υ.Γ. Η τσατσά... ήταν απαράδεκτη! Χτύπησε τη πόρτα του δωματίου στο πρώτο 5λεπτο! Μετά, ξανά από 5 λεπτά! Ευτυχώς η Ροζαλία αποδείχτηκε σωστή και της είπε δυο λογάκια για να κόψει αυτό το παραμύθι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Ροζαλία
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού