Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δευτέρα πρωί και κάνουμε επίσκεψη στην εν λόγο περιοχή για μια κατάθεση!Κανω μια επίσκεψη στο υπόγειο μαγαζάκι αλλά δεν με εκεντρισε η κοπελιά και μπήκα στο συγκεκριμένο μαγαζί(στο ισόγειο)! Μπαίνοντας περνάει η κοπελιά όνομα δεν κράτησα, μαύρο string, μαύρο σουτιέν καλό και στητό φενοτανε!! Δίνω το μπλε χαρτάκι και περνάω στο δωμάτιο. Καθαρό, δροσιστικό, έρχεται και η κοπελιά!Τα βγάζει όλα και αρχίζει την μάλαξη για να σηκωθεί το ηθικό! Λίγη περιποίηση και στα α@@@ και σηκώθηκε το ηθικό, μετά σκουφάκι και αρχίζει το γλείψιμο!!Ως εδώ καλά αλλά κάθε λίγο με ρώταγε αν πονάω,που ρε κοπελιά ας τον έγλειφες και λίγο!!!! Μέτα πολλά σταματάει και πριν κάνουμε ότι κάνουμε βάζει κρεμά!!! Πρώτο down,για να μην σπάσει το προφυλακτικο, άντε λέω να δούμε τις λέω να ανεβεί από πάνω και ανεβαίνει και μόλις βολεύεται και τον βάζει μέσα κοπανάει ένα ωχ τα γόνατα μου, δεύτερο down,και τεντώνει τα ποδιά διπλά από το κεφαλή μου αλλά που να ξανά μπει τα α@@@ ήτανε πιο σκληρά. Κάνει να κουνηθεί αλλά αφού ήτανε πια μαλαθκος γυρνάει στα 4 και βάζει τα ποδιά της ανάμεσα μέσα από τα δικά μου, σιγά ρε κοπελιά τι ύψος έχω 2 μετρά???, αφού πάλι έτσι δεν έμπαινε τρίτο down ξαπλώνει και παω να μπω που μαλακο σαν λάστιχο τραβάω μια μακακια πρώτα και κάτι έγινε!!Με τα πολλά επιτελούς άνοιξη μπήκε αφού σηκώνω τα ποδιά της στους ωμούς μου την βλέπω που κοίταζε το υπερπέραν συνέχισα το σφυροκόπημα και ξαφνικά αρπάζει το τύλιγμα του προφυλακτικού και αρχίζει το καθάρισμα τον δοντιών!!! Απίστευτο,δεν υπήρχε αυτό με βλέπει που την είδα λίγο επίμονα και το αφήνει, μετά από λίγο δεν μπορούσε να αντισταθεί και ξανά καθαριότητα!!!! κοίταζα κάπου αλλού στο δωμάτιο μην πως και καταφέρω και τελειώσω οπού τα κατάφερα!!Στο δρόμο για τον νιπτήρα με ρώταγε επίμονα εντάξει???τι εντάξει μωρή, ντύθηκα και χάθηκα στους δρόμους!!!! Τελικά η καθαριότητα είναι μεγάλη εμμονή στον εν λόγο οίκο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2011
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2011
Φίλε @giorgos6100 δεν υπάρχει αυτό που λές!!! "και ξαφνικά αρπάζει το τύλιγμα του προφυλακτικού και αρχίζει το καθάρισμα τον δοντιών!!!"

Όχι ρε φίλε το ακούσαμε και αυτό!!! Την παλιό βρόμα!!! ΉΜΑΡΤΟΝ!!!
06 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και όμως φιλέ μου έγινε και δεν πίστευα στα ματιά μου!!Και όχι μια αλλά δυο φορές!!! Ωραίο ξεκίνημα εβδομάδας!!!!
07 Αυγούστου, 2011
Πάλι καλά που δεν προσπάθησε να τα καθαρίσει με το καυλί σου φιλαράκι Χεχε!
Ρε μπας και έτρωγε τπτ σουβλάκια πριν;;;
Π
Πύρκαυλος
08 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ήτανε στο πρόγραμμα το ελεύθερο στοματικό αλλιώς θα ήτανε επίφοβο!!! Σουβλάκια στις 10 η ώρα το πρωί???????? Αφού το μενού είχε μονίμως λουκάνικα!!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4