Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά την κριτική που είδα από τον συναγωνιστή Billy7, μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Γι' αυτό λέω ρε παιδιά... γράφετε κριτικές, μην βαριέστε! Κι εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να έχω πάει σε μπουρδέλο και να βαριέμαι μετά να γράψω την κριτική! Κακώς! Αλληλοβοηθιόμαστε! Γράφτε κριτικές full και να είστε ειλικρινείς!

Εγώ λοιπόν, έχοντας διαβάσει την κριτική του Billy7, πήγα σχεδόν αμέσως, μετά από 1-2 ημέρες για να πετύχω την Λίλη. Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο συναγωνιστής. Ψηλό κι αδύνατο ρουμανάκι, με λίγο πεσμένο βυζί και μικρό κωλαράκι. Κάτι που δεν ανέφερε ο συναγωνιστής: Μια κρεατοελιά (ανοιχτού χρώματος) πάνω από την κωλοχαράδρα, εκεί που είναι το τριγωνάκι του στρίνγκου! Αυτό δηλαδή δεν φαίνεται όταν φοράει το στρνιγκάκι της στο σαλόνι. Λεπτομέρεια, αλλά μπορεί για κάποιους να έχει σημασία.
Ήμασταν 2-3 στο σαλόνι, οι άλλοι 2 την κάνανε με το που βγήκε κι εμένα με παλαμάριασε κανονικά και δεν με άφηνε να φύγω! Όπως ακριβώς περιγράδφει ο Billy7! Τελικά αφού μου τάζει χύσιμο στο στόμα, περνάω μέσα με 15 γιούργια. Ήρθε γρήγορα. Παιχνιδάκια στην αρχή, λίγο sex show (μετά από προτροπή μου) κι έγινε turbo ο Περικλής! Αρχίζει μια πίπα κάπως άτεχνη (όπως σωστά επισημαίνει ο Billy7), με δόντι και πολύ χέρι, αλλά όταν της έβγαλα το χέρι και την καθοδήγησα βελτιώθηκε πολύ. Υγρή πίπα, ρούφηγμα το πουτσοκέφαλο, γλύψιμο σε παπάρια και κορμό, ξανά-μανά όλος μέσα στο στόμα της... και για ακρετή ώρα. Ουδεμία ενόχληση από την τσατσά. Πάνω στην πίπα μου σκάει το παραμύθι να χύσω στο στόμα της και να πάμε για δεύτερο γύρο να την γαμήσω. Επειδή όμως δεν σκόπευα να στάξω άλλα 15 γιούργια γι' αυτή την γκόμενα, της λέω "καλά, καλά... γύρνα τώρα". Μου περνάει λάστιχο και την στήνω στα 4. Λίγο sex show ακόμα και μπαίνω. Ωραίο και στενό μουνάκι. Αντέχει και στο σφυροκόπημα το οποίο κράτησε αρκετή ώρα. Εκεί να μου λέει να χύσω για να μου πάρει πίπα μετά και να χύσω και το στόμα της. 15άρι δηλαδή επιπλέον! Μάλλον δεν σταυρώνει πολλούς πελάτες και πάει να πιάσει με έναν σμπάρο δυο τριγόνια! Την γυρίζω ανάσκελα και αρχίζω κι άλλο σφυροκόπημα. Πρέπει να είναι ξεπεράσει το 20λεπτο αλλά επειδή είχα πιει και κάτι ουίσκια πριν δεν έχυνα με τίποτα. Ο Περικλής όμως θεριό! Είναι η καλύτερη φάση αυτή! Να σου είναι κάγκελο και να μην χύνεις!
Τελικά την βάζω να μου κάνει λίγο ακόμα sex show, λίγο ακάποτη πιπα και στο τέλος την έπνιξα στο σπερματοζωάριο!!! Τα πήρε όλα όμως (άφησα πεντακάθαρο σεντόνι!) και σηκώθηκε να πάει στον νιπτήρα να τα φτύσει. Αυτό το έχω σε φωτογραφία!
Και να και το hint για εσάς μάγκες μου: Μπορείτε να την πάρετε όσες φωτογραφίες θέλετε! Αυτό εννοούσα σαν sex show στην περιγραφή μου παραπάνω! Η γκόμενα στηνόταν και την έβγαζα φωτογραφίες. Τράβηξα συγκεκριμένα 24 φωτογραφίες! Να με πιπώνει, να μου τουρλώνει τον κώλο της, να μου ανοίγει τα πόδια ανάσκελα, να την γαμάω, έχω βγάλει φωτό το πρόσωπό της κανονικά... δεν μασάει μία! Της λέω "μην ανησυχείς είμαι εχέμυθος, δεν σκοπεύω να τις βγάλω στο Internet!!!". Και το εννοούσα! Μα μια έκπληξη που έδειξε! "Δεν θα τις βγάλεις? Άλλοι τις βγάζουν!!!". "Καλά", της λέω, "αν θέλεις τις βγάζω και εγώ, δεν έχω πρόβλημα!". Και μου λέει "ε, εντάξει δεν με πειράζει!"...!!! Κρίμα που το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν με πολύ χαμηλό φωτισμό, αλλιώς θα τράβαγα και βίντεο! Το έχω σκοπό μάλιστα πολύ σύντομα να ξαναπάω και να της πω να με βάλει μέσα σε δωμάτιο με καλύτερο φωτισμό για να σκηνοθετήσω την ταινία μου!!!

Μην αρχίσετε τώρα τα μηνυματα του στυλ "φίλε για στείλε μας τίποτα" γιατί δεν θα απαντήσω. Ειλικρινά, δεν θέλω να τις μοιραστώ. Αλλά μπορείτε να πάτε και μόνοι σας και να τραβάτε φωτογραφίες όλη την ώρα! Δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Και χωρίς extra κόστος!

Μόλις έχυσα λοιπόν, σηκώθηκε, τα έφτυσε, πλύθηκε (καλό αυτό!) λίγο, έκανε μερικές μπούκες με νερό, ντύθηκε και με χαιρέτησε υπενθυμίζοντάς μου ότι θα είναι εκεί μέχρι τις 6 το πρωί για να ξαναπάω να πηδηχτούμε! Της είπα ότι πάω να βγάλω λεφτά και επιστρέφω. Παπάρια. Την έκανα για σπίτι. Τις επόμενες μέρες όλως λέω να πάω ξανά και να φέρω μέχρι και την HD κάμερα που έχω!!! Αυτή θα τραβήξει πολύ καλά!

[u][b]Τα θετικά[/b][/u]:
1. Άπλετος χρόνος
2. Πολύ καλή διάθεση
3. Σου κάνει ό,τι έχεις κέφι
4. Καλό VFM

[u][b]Tα αρνητικά[/b][/u]:
1. Όχι τόσο ωραία γκόμενα
2. Άτεχνη πίπα, πρέπει να την κοουτσάρεις, δεν συνιστάται για νέους και αρχάριους
3. Χάλια δωμάτιο
4. Χαμηλός φωτισμός για βίντεο (οι φωτογραφίες με φλας βγαίνουν μια χαρά)

Όσοι λοιπόν λάτρεις των αδύνατων κορμιών με καλή συμμετοχή και διάθεση σκηνοθεσίας, βουρ στον πατσά!
Οι υπόλοιποι μην ασχοληθείτε!

Το 10 στο parking το έβαλα γιατί μπαίνουμε Αύγουστο!!! Αδειάζει η πόλη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού