Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αυτό το μπουρδελάκι δεν έχει σταθερές! Αλλάζει συνέχεια.
Πέτυχα λοιπόν την Μαρία, Βουλγάρα, με καλό κορμάκι, σχετικά κοντοπούτανο, καλό βυζόμπαλο 3άρι, μικρό κωλαράκι, αδύνατη μεσούλα, στα γούστα μου δηλαδή. Γι' αυτό και πέρασα... όπως επίσης και για το καλό deal: 69, κώλο, ισπανικό με 15 ευρώ. 69 και ισπανικό δεν ζήτησα να πω την αλήθεια αλλά ήταν μέσα στο πρόγραμμα.
Μετά από λίγες συστάσεις, βάζει σκουφί, το καθαρίζει με μαντηλάκι (????) και αρχίζει το φλάουτο. Όχι κακό, ούτε κάτι το εξαιρετικό. Δούλευε πολύ με το χέρι, εγώ προτιμώ χωρίς χέρια! Μετά ξάπλωσε ανάσκελα, λιπαντικό στο μουνάκι της και σφυροκόπημα. Ευτυχώς δεν έβαλε πολύ λιπαντικό κι υπήρχε η αίσθηση. Μετά της είπα ότι θέλω κωλοτρυπίδι και μου λέει "αυτό στο τέλος, όπως όλοι! Για να χύσεις!". Της λέω "όλοι εκεί χύνουνε?" και μου απαντάει "οι περισσότεροι, μέσα σε δευτερόλεπτα... άντε 4-5!"¨. Που να 'ξερε όμως... "ΟΚ", της λέω, "για να δούμε!". Κι έτσι όπως ήταν ανάσκελα, βάζει το μαξιλάρι κάτω από την μέση της και σηκώνει τα πόδια ψηλά. Λιπαίνει την πίσω πόρτα της και της τον ζμπρώχνω μέσα! Ωραία σούφρα, στενή! Με το βάλε-βγάλε άνοιγε κι έτσι προχώρησα σε σφυροκόπημα. Το άντεξε μια χαρά και η αίσθηση ήταν ότι γαμούσα ένα πολύ πολύ στενό μουνάκι! Έχυσα όχι στα 4-5 δευτερόλεπτα, αλλά στα 4-5 λεπτά! Άδικα περίμενε! Τον έφαγε καλά πριν χύσω. Το τελείωμα ήρθε λοιπόν κάπως έτσι.
Ο χώρος χάλια βέβαια. Τα σεντόνια τουλάχιστον κάπως ανεκτά αν και δεν ξάπλωσα! Το αποφεύγω γενικώς! Ξάπλες μόνο στην Φυλής σε συγκεκριμένα σπίτια! Ή studio. Στο Μετάξι με τίποτα!
Δεν ξέρω εάν θα ξαναπήγαινα... εάν δεν μου έκανε κλικ καμιά άλλη κάποιο βράδυ, μπορεί και να πήγαινα πάλι.

Το 10 στο Parking είναι ότι πολύ απλά αδειάζει η Αθήνα σιγά-σιγά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού