Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με τρελές κάβλες μπήκα στο μπουρδελάκι (μετά από την επίσκεψή μου σε ένα άλλο - θα ακολουθήσει ξεχωριστή κριτική!).
Ισπανίδα από ότι μου είπε (μπορεί και τρίχες αλλά χέστηκα), ορισμός του petite! Στο σαλόνι μου φάνηκε 18-19. Από κοντά άντε να ήταν 22. Λυγερόκορμο κορμάκι, μελαχροινό μαλλάκι, μικρό κωλαράκι, λίγο πεσμένο αλλά petite βυζομπαλάκι, τέλεια! Από τα σωματότυπα (και τις ηλικίες) που προτιμώ!

Δίνω το μπλε εισιτήριο και μπαίνω. Μετά από λίγο ήρθε και η Άντζυ ο οποία αμέσως με ρώτησε το όνομά μου, μου συστήθηκε και η ίδια και με ρώτησε αν ξέρω αγγλικά. Έτσι η όλη συνομιλία έγινε αγγλιστί! Κατά την διάρκεια του σεξ και άνευ σεξ! Είπαμε εκεί 5 μαλακίες και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Πριν με σκουφώσει μου έπαιξε ένα καλό παιχνιδάκι με τα νύχια της (ξεκινώντας από τα αρχίδια μέχρι τις ρόγες απαλά και αργά) και μετά το ίδιο με χάδια. Εμένα μου τον έκανε τούμπανο πάντως με αυτά! Με σκουφώνει και αρχίζει ΠΟΛΥ καβλιάρικη πίπα. Υγρή, αργή, ρουφηχτή, να σε κοιτάει στα μάτια, να σε κοιτάει μέσα από τον καθρέφτη κι άλλα τέτοια! Η πίπα κράτησε τουλάχιστον 3λεπτο. Κι άλλα 2 λεπτά τα κόλπα με τα νυχάκια και τα χεράκια? 5λεπτο ήδη. Ψύχραιμος εγώ, ψύχραιμη κι εκείνη.
Ύστερα την βάζω στα 4. Πάρα πολύ καλή συμμετοχή, βαστώντας "κόντρα" ενίοτε, λέγοντας μου (στα αγγλικά) καβλερά λογάκια... γενικά μια χαρά! Τέλεια θέα του μικρού κώλου της, ακόμα καλύτερη αυτή της θεόστενης κωλοτρυπίδας της! Της την χάιδεψα λίγο μόνο, ούτε που σκέφτηκα να της βάλω δάχτυλο, σιγά μην έμπαινε!
Μετά όμως ήθελα να χύσω κοιτάζοντάς την! Γλύκα ήταν, σαν ποντικάκι! Την γυρίζω ανάσκελα και αρχίζω το κοπάνημα. Δεκτικότατη, με πολύ καλύ συμμετοχή επίσης, κουλούριαζε τα πόδια της γύρω από την μέση μου και τέτοια. Όταν έχυνα, τον έσπρωξα όλο μέσα κι αυτή κουνούσε καβλωτικά την λεκάνη της για να μπει πιο μέσα! ΑΨΟΓΗ!!!
Φυσικά και θα ξαναπάω, δεν το συζητώ. Το τιμά το 20άρικο, η τσατσά δεν έχει πρόβλημα με τον χρόνο, τρελό μουνάκι είναι (αν και θα το προτιμούσα όλο ξούρα, είχε λίγες τριχούλες πάνω), μια χαρά περνάς!

Πολύ καλή λοιπόν για μένα η Άντζυ η... Ισπανίδα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2011
ρε μεγαλε σ αρεσουν οι τριχωτες γκομενες???????? δε μας τα λες καλα μου φαινεται!!! δηλαδη τι το ιδιαιτερο ειχε η τυπισσα?????????? το στενο της κωλαρακι???????? ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1