Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Έπειτα από κάποιες μέρες απουσίας από την Αθήνα ξεκίνησα την τσάρκα με άγριες διαθέσεις. Αφού ανίχνευσα τη Φ&Φ (Φυλής και Φωκαίας Χαμόγελο ) επέλεξα τελικά την Άννα. "γιατί δεν περνάς" και "γιατί δεν περνάς" , ε, είχε και το δίκιο της το κορίτσι , τόσες φορές πέρασα και δεν την τίμησα. Πληρώνω λοιπόν , μένει έκπληκτη (δεν το περίμενε) και μπαίνω.
Κάθεται στο κρεβάτι , την ξεκινάω στο χαδάκια ( για gfe την έκοψα) και φιλάκια και δημιουργήθηκε το κατάλληλο κλίμα. Πίπα καλή (κάνει και χωρίς) και ξεκινάμε με ιεραποστολικό. Συμμετοχή καλή θα έλεγα. Κάνω να περάσω τα πόδια της στους ώμους μου αλλά πονούσε μου είπε (!) Α , δεν είναι για πολλά το κορίτσι , σκέφτηκα. Δε χάλασε το κλίμα όμως και σε λίγο τη γυρνάω στα τέσσερα. Ωραία θέα και στάση. Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά που... Είχα και μέρες να κάνω μπουμ-μπουμ.
Γενικές εντυπώσεις: Δεν κλαις το εικοσάρικο , προσπαθεί και είναι όμορφη (για τα γούστα μου). Να είστε προσεκτική μαζί της για να μη σας μείνει στα χέρια Γλώσσα Παρ'ότι έχει τόσο καιρό εδώ τα ελληνικά δεν τα μιλάει και πάρα πολύ καλά (τη ρώτησα από ποια χώρα είναι και μου είπε σε ποια περιοχή μένει ... )
Το 7άρι στην τσατσά διλοτι ήταν άφαντη. Δεδομένη τη συμπεριφορά των τσατσάδων οι απουσία τους βαθμολογείται θετικά από μένα πλέον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
6
Πόντοι:
2.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού