Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Σάββατο, αργά το βράδυ και ο δρόμος με έφερε πάλι στην φυλής. Το σκηνικό γνώριμο, δεν χρειάζετε να το περιγράψω. Το μόνο διαφορετικό ήταν η αυξημένη κίνηση του κόσμου που περιορίζονταν κυρίως στην βόλτα μιας και ελάχιστες κοπέλες ήταν στο δωμάτιο.

Στο συγκεκριμένο σπίτι λοιπόν είδα την αντριάννα. Η αντριάννα είναι μια νέα κοπέλα απο την Ρουμανία, μελαχρινή, μέτριο προς κοντό ύψος. Μικρό στήθος και ενδιαφέρον περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.
Υπο άλλες συνθήκες και με άλλες διαθέσιμες επιλογές δεν θα μου τραβούσε την προσοχή. Αντί να διαλέξω κάποια που είχα ήδη εμπειρία μαζί της προτίμησα μια νεα εμπειρία. Τι το ήθελα;

Δίνω το 20ρι και μπαίνω.

Στα ενδότερα:
Μετά απο αρκετή αναμονή έρχετε με την κρέμα ανα χείρας. Βγάζει το σουτιέν και αποκαλύπτετε ενα μικρό, πεσμένο, νερουλό στήθος. Εκεί κατάλαβα οτι δεν θα έχει καλή έκβαση η σημερινή βραδιά καθώς χαλάστηκα χωρίς καν να έχει φανεί εαν η κοπέλα είναι καλή ή όχι. Είχε υφάκι 1000 καρδιναλίων. Αφού με ρωτάει πως θέλω στοματικό, τοποθετεί προφυλακτικό και ξεκινάει. Υποφερτό με προσπάθειες για deep. Δεν έβαλε χέρι καθόλου. Το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε. Στο σεξ τώρα, δεν ξέρω πόσα κιλά κρέμα είχε βάλει και πόσο ανοιχτή είναι αλλά κυριολεκτικά δεν ένοιωθα τίποτα. Το κατάλαβε και μόνη της απο όσο είδα. Της λέω για είσοδο απο κώλο μπας και σωθεί η κατάσταση και καταλάβω τίποτα. Βάζει κρέμα, στήθηκε εντελώς λάθος και εκεί κατάλαβα οτι πάλι είναι μούφα το φουλ πρόγραμμα. Προσπάθησα να μπω και τραβιόταν μπροστά, άλλαζε την στάση του σώματός της ακόμα χειρότερα. Δεν το συνέχισα. Τελείωσα κακήν κακώς για να φύγω. Προσπαθούσε να μου την σπάσει με κάθε δυνατό τρόπο, ίσως είναι τακτική για να την διώξει απο το δωμάτιο ο πελάτης. Για συμμετοχή δεν το συζητάω καθώς την μία τσέκαρε εαν θέλει μανικιούρ, την άλλη έξυνε το κεφάλι της.
Μάλλον δεν ταιριάζω με τις Ρουμάνες απο όσο φαίνετε!

Εν ολίγης οτι λέει και ο τίτλος. Η κοπέλα ΔΕΝ κάνει για αυτήν την δουλειά.

Το δωμάτιο καθαρό, τα σεντόνια επίσης. Το αιρ κοντίσιον ήταν κλειστό.

Εαν θα ξαναπήγαινα;
Με τίποτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού