Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
[Πω πω, βλέπω μπήκε και η επιλογή "γλωσσόφιλα" στις "υπηρεσίες κοπέλας". Το πράγμα γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον. Κρίμα που δεν εγκαινιάζω τώρα τη νέα τούτη κατηγορία!]
Το ακούειν τους συναγωνιστές είναι σοφό, το πιστεύω και το υποστηρίζω. Σε αυτά τα πλάισια, θέλησα να δοκιμάσω τη Στέλλα, την οποία την είχα βάλει προ πολλού στο τεφτέρι μου. Όταν την πρωτοείδα, δεν αισθάνθηκα κάτι. Και τονίζω σ' αυτό το σημείο ότι θα έφευγα, αν δεν είχα τις πληροφορίες τούτου του site και θα έχανα έτσι αυτό που λέει ο τίτλος. Και φτωχά ίσως περιγράφει αυτό που βίωσα.
Η περιγραφή του xilnik με καλύπτει απόλυτα, ενερμονίζεται με τα βιώματά μου: πολύ καλό κορμί, κάπως ψυχρό πρόσωπο, όμως γλυκό χαμόγελο (όταν ζεσταθούν τα πράγματα), άψογη συμμετοχή... Από κει και πέρα άριστη χορήγηση οδηγιών, εναρμόνιση, άγγιγμα τελειότητας. Είναι καλή επαγγελματίας. Είπε ότι δε θέλει να φιλάει στο στόμα, όμως έχω πει και σ' άλλη κριτική ότι μετράει ο τρόπος που το λέει. Έπειτα, κατάλαβα ότι κάποιες εξαιρέσεις κάνει (fair enough), κάτι που επιβεβαίωσα ξανα διαβάζοντας τις κριτικές των άλλων για τη συγκεκριμένη.
Αρχίζει τυπικά, γρήγορα όμως ζήτησα (με τις κινήσεις μου) και καταλήξαμε σ' ένα μαγικό 69. Εκεί γκάζωσα γρήγορα και ακολούθησε. Πολλή ώρα. Μετά η φυσική εξέλιξη ήταν να έρθει από πάνω... η απογείωση. Η κοπέλα είναι πλασμένη γι' αυτή τη στάση. Δεν ξέρω πόση ώρα είμαστε έτσι. Κάποια στιγμή, κατάλληλη, δε διακόπηκε κάτι, με ρώτησε "να αλλάξουμε;" Να αλλάξουμε μωρό μου της λέω και πάμε λίγο ιεραποστολικό. Ο στόχος ήταν να επιχειρήσω φιλάκια, όμως δεν έγινε σ' αυτή τη φάση, με πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο άρνησης από την πλευρά της. Δεν έβρισκα αξιόλογο κίνητρο να συνεχίσω την Ιεραποστολή, βγήκα λοιπόν και συνέχισα... το γλυφομούνι που με μέθυσε πριν! Εδώ είχαμε καλύτερη εξέλιξη, όπου την έφτιαξα και σε κάποια φάση, νιώθοντας οικεία πλέον άρχισε να μου ζητάει εκείνη πώς το θέλει. Δεν είμαι σίγουρος αν τελείωσε, αν ναι πάντως φέρθηκε άκρως επαγγελματικά (δεν το έδειξε). Κάπου εκεί έσκασε μύτη η πρώτη φωνή: "Στέλλα αργείς;" Το χειρίστηκε μια χαρά, ούτε εμένα με άγχωσε, να τελειώσω, ούτε έγραψε στα παπάρια της την υπηρεσία. Για να μην τη φέρω και γω σε δύσκολη θέση, είπα ας πάρω θέση για τον "τελικό". Και τι άλλο θα ήθελα; Ασφαλώς 69!! Και έτσι ακριβώς έγινε. Με τη μόνη διαφορά ότι έκανα είσοδο γλώσσας στο "κουλόυρι" (καθαρό) και εκείνη να αρχίσει να φωνάζει "έτσι, την κωλάρα μου!!" Το τέλος δεν άρχισε να έρθει. Με φίλησε στο στήθος, κατευχαριστημένη (και είπε ευχαριστώ, και φαινόταν) και αποχώρησε.
Είναι μια κοπέλα που δεν τη χορταίνεις!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Υπηρεσίες
kostas-1971
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού