Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχοντας "πεισθεί" από τα σχόλια των συναθλητών για την Νταϊάνα πέρασα ένα πρωϊνό από τον οίκο της Αλκιβιάδου 16α.
Ο τσάτσος από τους καλύτερους του χώρου. Ευγενικός, διακριτικός και χωρίς να πιέζει καταστάσεις διαλλαλούσε το "εμπόρευμα" του.
Η κοπέλα (μεγαλοκοπέλα δηλαδη περίπου 35-40) είχε έντονο το φρεγατοειδές στην εμφάνιση της. Όμως κάτι το βλέμα της που έφερνε προς το "αθώο" κάτι μία έκφυλη νότα που άφηνε στην ατμόσφαιρα (και σε συνδιασμό με τις κριτικές σας) με έκαναν να δώσω το μπλε εισιτήριο και να περάσω.
Είχε αναμονή στο δωμάτιο γιατί προηγούνταν 2 συναθλητές. Έχει γίνει εκτενής περιγραφή της από προηγούμενους συναδέλφους οπότε δεν θα μπωσε λεπτομέρειες. Τα μεγάλα φυσικά βυζιά της είναι ένα plus. Κάνει ακάποτο και τελειωτικό στο στόμα. Στην περίπτωση μου τα κατάπιε. Δίνει και γλωσσόφιλα. Έως εδώ καλά.
Αφήνει και μπαλαμούτι με δάχτυλα κλπ. Όμως όταν με τελείωσε με το στόμα της είδα ότι μετά απλώς το ξέπλύνε με νερό. Θα περίμενα πιο καλό πλύσιμο της στοματικής κοιλότητας. Φανταστείτε τον επόμενο συναγωνιστή που μετά από εμένα (που την έχυσα στο στόμα) θα την φιλούσε με γλώσσα!! Εάν κουβαλάω εγώ και ο καθένας από εμάς "κάτι" στην ψωλή μας, ίσως με το πρόχειρο ξέπλυμα που τουλάχιστον εγώ είδα ότι κάνει, να αρπάξει κανείς κάποιο παράσημο. Money MouthΛύπη
Γενικά η κοπέλα έχει διάθεσεινα ευχαριστήσει και δέχεται πιασίματα, γλυψίματα κλπ
Θα την ξανατιμήσω οπωσδήποτε άλλη μία φορά για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
TestDrive
Μέλος
91
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια