Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Σάββατο βράδυ και εντελώς τυχαία βρέθηκα για ακόμα μια φορά στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής. Η βόλτα ήταν ενα αναπόφευκτο γεγονός.

Μεταμεσονύκτια βόλτα λοιπόν. Είχε κάποια κίνηση απο κόσμο αλλά όχι τίποτα σοβαρό. Περισσότερα ανοικτά μαγαζιά σε σχέση με το παρελθόν, αν και η ώρα ήταν περασμένη. Οι επιλογές όμως δεν ήταν αξιόλογες.

Στο φυλής 74 είδα την Χριστίνα. Μιλάω για την δεξιά πόρτα. Η χριστίνα είναι ξανθιά, κανονικού ύψους, ίσως λίγο κοντούλα. Έχει μεγάλο στήθος στητό, αδύνατη αλλά όχι skinny. Έχει τις καμπύλες της. Προσφέρει απλό πρόγραμμα. Δίνω το 20ρι και μπουκάρω στο δωμάτιο. Διάλεξα το μεγαλύτερο δωμάτιο.

Στα ενδότερα:
Μετά απο 2-3 λεπτά έρχετε η νεαρά με την κρέμα ανα χείρας. 1ο φάουλ. Το ένστικτο μου είπε οτι δεν θα τα περάσουμε καλά. Δεν διαψεύστηκα. Προσπαθεί να βάλει προφυλακτικό κατευθείαν. 2ο φάουλ. Την σταματάω και της λέω να περιμένει μέχρι να έχω πλήρη στύση. Ακολουθεί την πρόταση μου. Προκαταρκτικά απαθέστατα. Το στήθος αν και μεγάλο και ωραίο στην αφή δεν αφήνει πολλά πολλά και προσπαθεί να το αποφύγει με τρόπο. Στοματικό μικρής διάρκειας. Στο σεξ η συμμετοχή περιορίστηκε στο να κοιτιέται στον καθρέπτη για να θαυμάζει τον εαυτό της αλλά και να μου χαϊδεύει το στήθος. Σε μια φάση άρχισε και τα "έλα μωρό μου". 3ο φάουλ. Δεν πτοήθηκα και συνέχισα ακάθεκτος. Αφού είδε οτι δεν πρόκειται να βιαστώ επειδή το λέει, το έκοψε. Αρκετά λεπτά μετά ήρθε και το τέλος. Με ευχαρίστησε και αποχώρησε.

Σε ερώτηση μου μου είπε οτι δουλεύει συνήθως πρωινά στα μεγάλα νούμερα της φυλής. Νομίζω είπε 134 αλλά δεν παίρνω όρκο καθώς το ψέλλισε.

Το δωμάτιο που διάλεξα ήταν μεγάλο και καθαρό. Τα σεντόνια ήταν καθαρά. Το αιρ κοντίσιον στο φουλ απο πριν μπω εγώ με αποτέλεσμα το δωμάτιο να ήταν πολύ κρύο.

Κατά την έξοδο μου πέτυχα τον τσάτσο στον οποίο και είπα δυο λόγια με αυτόν να απαντάει με την απαθή ατάκα "Α, οκ, ευχαριστώ".

Με λίγα λόγια η κοπέλα είναι οτι λέει και ο τίτλος μου. Μια ευγενική ξεπέτα. Προσπαθεί με τρόπο να σε κάνει να επισπεύσεις την όλη διαδικασία. Αν είχε άλλα μυαλά τα πράγματα θα ήταν καλύτερα γιατί έχει συμπαθητικό σώμα.

Αν θα την ξαναέβλεπα;
Με τίποτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού