Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σε αυτόν τον οίκο έχω να περάσω μέσα χρόνια πολλά. Δεν είχα ποτέ ωραίες εμπειρίες και έτσι το είχα συνδυάσει με χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες, αλλά ούτε και εδώ μέσα έχουν γραφτεί πολλά θετικά.

Το μωράκι ήταν προκλητικό, πολύ λεπτό, 1,65 μελαχρινό και με πονηρό χαμόγελο. Την είδα έκανα την βόλτα και πέρασα αφού ήταν πριν στο μπαλκόνι και χάζευε τυλιγμένη με μία πετσέτα. Τσέχα δηλωσε.

Μπήκε χαμογελαστή, γδύθηκε και ξεκίνησε υποτυπώδη προκαταρτικά δείγματα, ένα φιλάκι εδώ ένα γλυψιματάκι εκεί ας όψεται το τέλειο κορμάκι της με την θέα του οποίου άρχισα να "φουσκώνω". Με το που το είδε να παίρνει τα πάνω του, περικαυλίς και επί το έργο.
Πίπα μέτρια προς καλή για 1,5 λεπτό οπότε ρωτά αν θέλω συνέχεια η να περάσουμε στην δράση ... και περάσαμε βάζοντας την από πάνω όπου ήταν πολύ καλή απολαμβάνοντας εγώ τα μικρά σφιχτά στηθάκια της αλλά και το υπόλοιπο κορμάκι, πέτρα ποπάκι κλπ. ωραία της νιότης. Ανακάθισα και την αγκάλιαζα γλύφοντας συνέχεια τις ρογίτσες της, ξανά κάτω εγώ και πάνω αυτή λίγο ακόμα και την γυρνώ από κάτω όπου και το τέλος (ήθελα να την γυρίσω και στα 4 αλλά δεν πρόλαβα).

Δεν δυσανασχέτησε ή διαμαρτυρήθηκε σε καμία φάση, στάση ή χούφτωμα. Γενικά καλή όχι για σφυρίγματα και χειροκροτήματα, ίσως ξαναπάω άλλη μία (να την βάλω στα 4 που έλεγα).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Τερέζα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού