Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 13 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από το πατατράκ μου με την Ιωάννα, ήθελα κάτι να με ανεβάσει, οπότε κατευθύνθηκα προς τη Μπάρμπορα μήπως και μου έφτιαχνε τη διάθεση με την τρέλα της. Αφού την πήρα δυο φορές απανωτές, με κέρασε παγωτό καϊμάκι κι έφυγα χαρούμενος και δροσισμένος. Κώλο δεν πήρα όμως και αδυνατώ να θυμηθώ φορά στη δεκαεξάχρονη μπουρδελοιστορία μου που να έχω κατέβει τσάρκα και να φύγω χωρίς να έχω γευτεί ούτε μία λαχταριστή οπίσθια είσοδο.
Αναζήτησα μάταια την Αντριάννα στη Φωκαίας με το στενό κωλοσουφρίδι την οποία μου είχε προτείνει ο φίλος hardcoras και αφού περιπλανήθηκα σαν την άδικη κατάρα από μαγαζί σε μαγαζί, βρέθηκα στο εν λόγω οίκημα, όπου μου παρουσιάστηκε το Κατερινάκι το κοντό. Ομολογώ ότι το είχα πετύχει άπειρες φορές τα προηγούμενα έτη αλλά, καθώς έχω σαν αρχή να μην παίρνω γυναίκες που δεν προσφέρουν τη μικρή στρογγυλή οπή, δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ των ποτών. Οπότε, μόλις ανακοινώθηκε από την υπηρεσία αυτό που παρακαλούσα ν' ακούσω, πέρασα χωρίς λοιπές σκέψεις.
Το δωματιάκι πολύ μικρό αλλά καθαρό και με το κλιματιστικό εν ενεργεία και τσουπ σε λίγο έρχεται το κουκλί. Και όταν λέω κουκλί, εννοώ πραγματικό κουκλάκι. Τι πλασματάκι είναι αυτό; Τι κορμάκι μινιόν γαζέλας; Τι καυλιάρικο και πρόστυχο προσωπάκι; Τι στρογγυλό και σφιχτό κωλαράκι που το έδινε κιόλας; Τι βυζάκι; Τί; Τί; Τί; Ό,τι είχε πάνω του ήταν μικρό και υπέροχο. Και επειδή πάντα πρέπει να υπάρχει και μια παραφωνία να μας επιστρέφει στην πραγματικότητα, υπήρχε αυτή η μαλακία το ηλίθιο τατουάζ να καλύπτει αυτό που είναι αμάρτημα να καλύπτεται. Μία παραφωνία ίσον καμία όμως. Δεν πτοηθήκαμε ούτε στο ελάχιστο...
Το κοριτσάκι γονάτισε στο κρεβάτι ενώ εγώ στάθηκα μπροστά του και άρχισε χαδάκια και φιλάκια σε όλο το πρόσωπό μου, στο λαιμό και στο στήθος μου, μέχρι που έφτασε στην αδυναμία μου... τα αυτιά μου... Ανταποκρίθηκα κι εγώ με τη σειρά μου στο όμορφο δέρμα του και με άφησε να βάλω δάχτυλα στο μουνάκι του. Ο ερωτισμός στα ύψη ενώ συνέχισε σε στοματικό με προφύλαξη. Καιρό είχα να το δοκιμάσω έτσι... το έκανε καλά...
Ύστερα, το πανηγύρι συνεχίστηκε το ίδιο ερωτικά με τις στάσεις να εναλλάσσονται η μία την άλλη και για πολλή ώρα. Ξεκινήσαμε πισοκωλλητά με το κωλαράκι της στα χέρια μου το οποίο έσπρωχνε ρυθμικά προς τα πίσω όσο εγώ έσπρωχνα προς τα μπροστά για να συνεχίσουμε ιεραποστολικά με τα στηθάκια του στις παλάμες και το στόμα μου με εκείνο πάντα στο κρεβάτι κι εγώ πάντα όρθιος για να πάμε και οι δύο ξαπλωτοί με εμένα από πάνω της κι εκείνη ανάσκελα, μέχρι να πάρει πρωτοβουλία και να ανέβει αυτό από πάνω. Εκεί έδωσε ρεσιτάλ! Στην αρχή κουνιόταν μπρος πίσω με τους γοφούς του γύρω από τους δικούς μου και μετά με τις πατούσες στο κρεβάτι ανεβοκατεβαίνοντας κάθετα στο φλεγόμενο όργανό μου. Μετά με εμένα να τραβώ το πρόσωπό του προς το δικό μου και να αναλαμβάνω γρήγορες παλινδρομικές κινήσεις κρατώντας σταθερά το οπίσθιά του, για να ανασηκωθώ χωρίς να βγω από μέσα του και να φτάνω στην κορύφωση με έμενα καθιστό στο κρεβάτι πατώντας στο πάτωμα κι εκείνο καθισμένο πάνω μου, με τυλιγμένα τα χεράκια του γύρω μου. Ευτυχώς που είχα τη διπλή κατάθεση πριν και απόλαυσα για ώρα αυτό που μου πρόσφερε το πλασματάκι.
Το όλο σκηνικό κινήθηκε σε τέτοια επίπεδα ερωτισμού που μου ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό να μπω από πίσω. Όταν μόνο τελειώσαμε, τη ρώτησα πως τα καταφέρνει να δίνει κώλο όντας τόσο μικροκαμωμένο, για να μου απαντήσει χίλιες φορές αυτό παρά να τον ρουφάει γυμνό από τον καθένα!
Συμπέρασμα; Ομολογώ ότι πίπα με προστασία και απουσία πρωκτικού δεν θα κατάφερναν να με εκστασιάσουν τόσο ώστε να φτάσω να μιλώ για μία από τις καλύτερες φορές που είχα ως τώρα στην μπουρδελοιστορία μου! Ένα είναι βέβαιο... Θα ξαναπάω!
Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, εγώ ήθελα κώλο! Ξανά στους δρόμους και στην αναζήτηση ενώ είχε πάει μεσημέρι.

(οι χαμηλές βαθμολογίες είναι επειδή δεν μ' αφήνει το σύστημα να βάλω παραπάνω)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Π
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού