Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από αναζήτηση 3 μηνών περίπου και παροτρυνόμενος από την κριτική του καλού συναθλητή και φίλου Al pacino, πέτυχα την Ειρήνη.Μεγάλο χαμόγελο

Η Ειρήνη είναι μια κοπέλα λίγο πάνω από 35 λίγο κάτω από 40, δεν σου προκαλεί με την εξωτερική της εμφάνιση και για αυτό δεν πρέπει να κολλήσεις σε αυτή. Κοντή την κάνεις μάλλον, με μπουτάρες και βυζί 2αρι φυσικό. Σώμα αρκετά σφιχτό και γυμνασμένο για την ηλικία της.

Πέρασα λοιπόν με το απλό των 30 ευρώ και την αναμένω στο δωμάτιο.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο έκανε ότι κάνω εγώ συνήθως και άνοιξε την αγκαλιά της να με καλωσορίσει. Χαδάκια στα όρθια όπως μου αρέσει για προκαταρκτικά, φιλάκια είχαμε στα χείλη και κατόπιν προτροπής μου ένα πεταχτό γλωσσόφυλλο, άρχισε επίσης να χαϊδεύει και το εργαλείο και μόλις σηκώθηκε μου τούρλωσε την κολάρα της και έχωσα την γυμνή πούτσα μου ανάμεσα στα κολομάγουλά της.
Στη συνέχεια ξαπλώνουμε ξεκινόντας την πίπα και πριν καλά καλά κλείσουμε ένα λεπτό σταματάει και με καβαλάει από πάνω.
Αν δεν είχα διαβάσει τις πολύ καλές κριτικές της θα ανάμενα ξεπέτα αλλά δεν είπα τίποτα και συνεχίσαμε.
Η συμμετοχή της από πάνω ήταν κάτι παραπάνω από καλή, μου φάνηκε ότι καύλωσε στα αλήθεια και άρχισα να την καρφώνω ρυθμικά.
Η συνέχεια ήταν σε πισοκολητό , το σφυροκόπημα ήταν άγριο και το άντεξε βγάζοντας μάλιστα και πραγματικές καυλιάρικες κραυγούλες.
Το τέλος όμως ήθελα να είναι κάπως διαφορετικό, έτσι ξάπλωσα και την έβαλα να μου κάνει πίπα που δεν την χόρτασα στην αρχή , ενώ ταυτόχρονα αφού σάλιωσα για τα καλά το δάχτυλό μου το έβαλα σιγά σιγά μέσα στην πίσω σφιχτή και πολύ καθαρή τρυπούλα της και το δέχθηκε όλο μέσα αδιαμαρτύρητα. Με άρεσε τόσο πολύ αυτή η φάση που δεν ήθελα να τελειώσει με τίποτα και για να είμαι ειλικρινής καθυστέρησα όσο πιο πολύ μπορούσα , χωρίς η Ειρήνη να μου δείξει έστω και ένα μικρό σημάδι ενόχλησης από αυτή την καθυστέρηση. Κάποια στιγμή την έχυσα στο στόμα (με το προφυλακτικό εννοείται) μέσα σε κραυγές ανείπωτης ηδονής. Αποχώρησε δίνοντας μου ένα φιλί στα χείλη, μένοντας εγώ για λίγο ξαπλωμένος στο κρεβάτι αναπολώντας το πόσο καλά πέρασα.Γλώσσα

Ο χώρος αρκετά βελτιωμένος και καθαρός, και η μαντάμ πολύ ευγενική.

Ειρήνη θα σου ξανάρθω.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού