Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
μετα απο παρα πολυ καιρο εκανα μπουρδελοτσαρκα.περισσοτερο για ματι,παρα για κατι αλλο.μετα απο μια αποτυχημενη βολτα σε επιλεγμεν σπιτια στην τροφωνιου,περγαμου και φυλης κατεληξα σε αυτο το σπιτακι.το ειχα τιμησει παλιοτερα μια-δυο φορες. συνηθως εχει προθυμα μιλφακια. και για να πω την αληθεια αυτο εψαχνα. μπαινω μεσα,ερχεται η τσατσα και μου παρουσιαζει την βικυ. την ξερουμε ολοι μας. απο διδυμου και περγαμου. δεν χρειαζεται να κανω περιγραφη, δεν εχει αλλαξει καθολου.
για λιγο το σκεφτηκα,αλλα εφυγα. εκανα μια τελευταια βολτα στην φυλης.τιποτα φοβερο και τελικα κατεληξα στην βικυ.βλεπετε μιλησε το κατω κεφαλι.
η τσατσα με βαζει στο μεσα δωματιο.καθαρο με τηλεοραση,νιπτηρα με σαπουνι καιμωρομαντηλα.η αληθεια ειναι οτι περιμενα αρκετη ωρα μεχρι να τελειωσει τον αλλο συναγωνιστη.
με θυμοταν,πιασαμε για λιγο την κουβεντα και ξεκινησαμε.πολυ καλα προκαταρκτικα, χαιδεματα.η πιπα ειναι το δυνατο της σημειο.παντα ηταν.προκειμενου να μην τελειωσω ετσι την εβαλα κατω και την ....... ηταν δεκτικη σε ολα, μου εκανε οτι της ζητησα. το τελος ηρθε μετα απο λιγο.
δεν ξερω.ηταν ευδιαθετη,αλλα δεν το χαρηκα και ιδιαιτερα.τοσες φορες που την ειχα παρει στο παρελθον,πλεον δεν μου κανει τιποτα εντυπωση. στο τελος κουβεντουλα στο χαλαρο.
αν θα ξαναπηγαινα, θα επαιρνα μονο πιπα και τιποτα αλλο.εξαλλου σε αυτο ειναι κορυφη,αλλα μαλλον οχι....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
0
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού