Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Παρασυρώμενος από προηγούμενες κριτικές, μπήκα στην διαδικασία να δοκιμάσω το καθαρόαιμο σιβηρικό άτι, που λέγεται Λίλιαν.

Μιλάμε για μιλφ, 40 ετών κάπου στο 1,76 με 1,77, καλό σώμα για την ηλικία της, σφικτό, τέλεια επιδερμίδα, μοσχομυριστό και μαυρισμένο από τα μπάνια...
Όλο το πακέτο έδειχνε value for money.

Στην αρχή έφαγα πρώτη ήττα με την μπόχα του δωματίου, βγαίνοντας αμέσως έξω, αλλά λόγω κίνησης στο μαγαζί δεν υπήρχε άλλο ελεύθερο, οπότε η συμπαθέστατη τσατσά, ανοιξε τα παράθυρα για κάνα 5λεπτο κ στη συνέχεια "ξαναπέρασα μέσα" για τα υπόλιπα..

Για να μην κουράζω, η κορασίς, αν κ χαμογελαστή, έδειχνε "μεστή κ περιεκτική" θέλοντας να συμπιέσει την διαδικασία με κάθε "έννομο τρόπο" .

Μέτρια πίπα, γλύψμο στα @@@ μόνο μετά από δική μου επιθυμία κ έντονη παρότρυνση και στην συνέχεια στο κυρίως μενού, ανάλατο και μπαρουτοκαπνισμένο. Ψεύτικες κραυγές κ επιφωνήματα που ήταν ο ορισμός του απόλυτου "fake" ...

Κρίμα κ για τον χαμένο χρόνο κ για το "χαμένο κορμί" (άδικα πάει Λίλιανα μου, κρίμα που δίπλα ήταν η Αιμιλία κ το διαπίστωσα εκ των υστέρων ... (με πήρε στο λαιμό του ένας συναγωνιστής που έβγαινε όταν πήγαινα μέσα να "ψαρέψω" κ με απογοήτευσε με τα λεγόμενά του, αλλά μετά το δικό μου "ναυάγιο", ήθελα να δω πόσο πάτος υπάρχει ακόμη) ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού