Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη το Σάββατο πρωί κατά τις 11:00. Πήγαινα για την Εύα μιας κι είχα διαβάσει εδώ καλές κριτικές για τελειωτικό ακάποτο, αλλά τελικά βρήκα την Ιβάνα. Κάτι θυμόμουν και για αυτή και μιας και με ενέπνευσε να της το δώσω ακάποτο (προσπαθώ να περνάω όσο καλό face-control γίνεται για να τον δώσω ακάποτο...), έδωσα το μπλε εισιτήριο!
Μετά από λίγο ήρθε η Ιβάνα κεφάτη και επαγγελματίας! Στον πληθυντικό πάντα, με αρκετά καλά ελληνικά, με ρώτησε το όνομά μου (αφού μου συστήθηκε) και το αν είμαι καλά και πως περνάω! Εν τω μεταξύ, να αρχίζει να μου γλύφει το στήθος. Εγώ έγινα τούμπανο πριν καν μου τον γλύψει. Όταν φίλαγε τις ρόγες μου, έτριβε με τα βυζόμπαλα τον πούτσο μου και φτιάχτηκα!!! Η γκόμενα είναι Τσέχα, ψηλή, ξανθιά, 32-33 χρονών, λίιιιγο πεσμένο κωλαράκι, βυζόμπαλο καλό όμως και φάτσα καλούλα! Όταν άρχισε το τρομπόνι τα είδα όλα! Μαλακές κινήσεις αρχικά, προσπάθεια πολύ καλή για deep-throat, ρούφιγμα το πουτσοκέφαλο, μπόλικο φτύσιμο (και μετά από προτροπή μου τον έκανε μουσκίδι στο φτύσιμο!), γλύψιμο αρχίδια (τα οποία είχα φρεσκοξυρισμένα!), χωρίς χέρια... είπα να μην την σταματήσω. Κι όντως μετά από όλη αυτή την θεσπέσια περιποίηση, άδειασα κάνα λίτρο μέσα στο στοματάκι της! Το καλό είναι ότι δεν σταμάτησε αμέσως. Με στράγγιξε! Αφού είχα χύσει ολοκληρωτικά, αυτή τον ρούφαγε για κάνα λεπτό ακόμη περίπου! Μετά τα έφτυσε στο μαντηλάκι που προηγουμένως είχε σκουπίσει το καβλί μου!

Από τις καλύτερες πίπες. Μου άρεσε! Ήταν στα γούστα μου!!! Θα ξαναπάω σίγουρα, αλλά θέλω να την γαμήσω κιόλας την επόμενη φορά. ΑΝ δηλαδή καταφέρω να την σταματήσω στην πίπα!!! Το 10 στο parking λόγω μηχανής και το 8 στην τσατσά η οποία ήταν ευγενέστατη και με χαιρέτησε κι όταν έφευγα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2011
το ίδρυμα θα ελεγχθεί πάραυτα...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1