Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Από αυτά που διάβασα, διαπίστωσα ότι η Χριστίνα είναι ένας θρύλος (εν ενεργεία) του χώρου. Αυτομάτως λοιπόν, γεννήθηκε μέσα μου η περιέργεια και η λαχτάρα να τη γνωρίσω. Κάτι που με ικανοποίησε ιδιαίτερα ομολογουμένως. Όλα της ωραία, το πρόσωπο πολύ όμορφο κατά τα δικά μου γούστα και κορμάκι λαχταριστό. Είναι και ελαφριά και μπορεί να τη χειριστεί κανείς εύκολα. Μόλις ήρθε λοιπόν στο δωμάτιο, "βούτηξα" με λαιμαργία να γευτώ αυτή τη σάρκα. Κορμάκι γλυκύτατο, για ατελείωτα φιλάκια, βυζάκια ομορφούλικα και ευαίσθητα, μουνάκι καθαρό και νόστιμο, κωλαράκι που με σαγήνευσε. Σχεδόν αυτομάτως μετά την πρώτη επαφή των κορμιών, τη γύρισα σε στάση 69, λες και ήταν αυτή η φυσική κατάληξη. Μετά από αρκετή ώρα, ικανή να το γλεντήσω, με ρωτάει "να το βάλουμε τώρα μέσα;". Απάντησα καταφατικά, με ρώτησε πώς θέλω και, διαβασμένος ων, απάντησα ιεραποστολικό. Έλα όμως που δεν είχα χορτάσει μουνάκι. Γι' αυτό μετά από λίγο βγήκα και πήγα με σφοδρή επιθυμία να συνεχίσω το γλυφομούνι που διακόπηκε πριν. Ήταν δεκτικότατη και επικρότησε την επιλογή μου. Στην πορεία έδειξε την ευαρέσκειά της και με ενθάρρυνε, δίνοντάς μου κατευθυντήριες οδηγίες. Δεν άργησα να την τελειώσω, το κατάλαβα από την αντίδρασή της να με απομακρύνει κατά τον οργασμό από την ερεθισμένη περιοχή. Μετά πρότεινε να έρθει εκείνη από πάνω, δέχτηκα με χαρά και βίωσα μία ανείπωτη κάβλα, που σταμάτησα, σε μια προσπάθεια να παρατείνω λίγο τη γλύκα που ζούσα. Ζήτησα πισωκολλητό, "ό,τι θέλεις εσύ" μου λέει. Είχα σκοπό να της ζητήσω να με τελειώσει με το χέρι, αυτό με ερέθισε διαβάζοντας τις κριτικές των συναγωνιστών, όμως πού να αντέξω! Ζήτημα να έριξα 5 "σπρωξιές" και εξερράγην. "Όλα", μου έλεγε, κάνοντάς με να γουστάρω περισσότερο. Στο τέλος εξεθείασε τις επιδόσεις μου και μακάρισε τη γυναίκα που θα βρεθεί μαζί μου. Έφαγα έτσι και το ανεβασματάκι μου!!
Φιλάκια στο στόμα τα απέφευγε, με χάρη και νάζι όμως, ώστε να μην αισθανθώ στερημένος ή ανικανοποίητος - ούτε κατ' ιδέαν!
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πόρισμα, βγαλμένο από την προσωπική μου πείρα στα ρδέλα: στην Αντριάννα (Διδύμου 18Α) πάμε "πεινασμένοι" αλλά στο Χριστινάκι οπωσδήποτε "χορτάτοι" ;)
Πραγματικά είναι κρίμα να μη γευτεί κανείς αυτή τη θεσπέσια σάρκα. Δαγκωτό εις την Ν, όπου Ν ο αριθμός του Avogadro (6,023 X 10^23) !!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
kostas-1971
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού