Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 101 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την Άννα την είχα δεί παλία, αλλά δεν μου είχε κάνει κλικ. Μετά από τόσες κριτικές λέω να περάσω μια βόλτα, μιας και τα κοντοπούτανο τα ψιλογουστάρο. Μπαίνω στο μαγαζί και λέει η τσατσα στο δωμάτιο είναι η Άννα περιμένετε. Τα άλλα 2 δωμάτια κενά. Χαρά ο Μαλάκας, θα σκάσω το 20άρι και θα μπώ κατευθείαν σκέφτομαι.
Βγαίνει η Άννα, με ξανθό μαλλί, το έβαψε σκέφτηκα. Κοντοπούτανο, λεπτό, σε γενικές γραμμές όπως την θυμώμουν. Πρόσωπο δεν συγκράτησα γιατί δεν με ενθουσίασε, όπως και της κοπέλας που έβλεπα μπροστά μου. Αδειάζει το σαλόνι και μπαίνω.
Πρίν καλά καλά γδυθώ έρχεται στο δωμάτιο μέσα στη χαρά. Μου λέει οτι κανονικά δουλεύει πρωί, αλλά εκτάκτος ήρθε βράδυ, είναι 3 μέρες στη δουλεία, από Βουλγαρία. Φιλική και πολύ ευχάριστη, αλλά δεν ήταν η Άννα που έψαχνα. Πρίν δούλευε Ιταλία, αλλά τα Ελλήνικα τα μίλαγε άψογα. Είχε λέει πολλούς Έλληνες στο χωριό της στην Βουλγαρία. Τωρα που μπήκα σκέφτηκα, κάτσε, παρόλο που το πρόσωπο δεν μου άρεσε. Σωματάκι, συμπαθές.
Με το που ξαπλώνω, μου λέει κάνω έξτρα. Για προχώρα στο παρασύνθημα της λέω. 10 ακάποτο και 20 κόλο. Αμα είσαι καλό κορίτσι της λέω θα σου ξανάρθω για τα έξτρα, απαντώ. Το ελάχιστο τρίψιμο και 2 φιλιά που μου έδωσα με το μπήκε, γιατί είμαι πολύ γλυκός (το ξέρω ο πούστης :-) ) δεν πιάνονται ως προκαταρκτικά. Μου περνάει καπότα και ξεκινάει μια συμπαθή πίπα, αλλά χωρίς περιποίηση της ευρύτερης ζώνης. Δεν έβγαλε στηθόδεσμό (πολύ μείον) και της είπα να το βγάλει. το έκανε, στήθος 1. Στο 2λεπτό σταματάει και της λέω να ανέβει από πάνω, κουνιέται λίγο, αλλά λέει οτι δεν την βόλευε γιατί ήταν σκληρό το κρεβάτι και την γυρισα στα 4. Ωραία θέα, ελαφρά και διακριτική συμμετοχή, με μόνη παρασπονδία, όταν της χαιδεψα την κολοτρυπίδα μου λέει όχι εκεί. Σε 4-5 λεπτά έγινε η κατάθεση και 20 ευρώπουλα είχαν πετάξει για την λάθος Άννα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού