Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Εχω παει καμποσες φορες σε αυτο το μαγαζακι το οποιο ειναι καλυτερο νομιζω σε σχεση με τα υπολοιπα της περιοχης, δεν ειχε ποτε γκομεναρες αλλα τουλαχιστον καποιες απο τις μεστωμενες γκομενες που δουλευαν εκει εκαναν καλο γαμησι. Τωρα τελευταια ομως εχει χαλασει παρα πολυ, οποτε εχω περασει παιζουν σχεδον μονιμα σαβουρες! Την κυριακη το απογευμα ηταν μια ξανθια ψηλη 40+ (ονομα δε συγκρατησα) η οποια βγηκε στο σαλονι με χαμογελο και ναζι οποτε την πατησα σα μαλακας και περασα. Φοραγε ενα ολοσωμο το οποιο δεν ειχε προθεση να βγαλει μεχρι που της το ζητησα - τοτε αποκαλυφθηκε μια ασχημη μπακα γεματη κοιταριτιδα την οποια εκρυβε επιμελως! Τα μασταρια της εννοειται οτι ηταν κρεμασμενα. Μου ετριψε ντε και καλα τις βυζαρες πανω μου για καποια δευτερολεπτα και στη συνεχεια εβαλε καποτα και αρχισε μια εντελως απαραδεκτη πιπα παλι για μερικα δευτερολεπτα, δε μου εχει ξανατυχει τετοιο χαλι! Να γλυψει αρχιδια ουτε λογος! Στη συνεχεια ιεραποστολικο αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα παιδια γιατι αυτο δεν ηταν μουνι ηταν μαγκανοπηγαδο! Τη σηκωσα τη φακλανα για πισωκολλητο και με θεα την κωλαρα της που ειναι σα ροτοντα εχυσα με τα χιλια ζορια, στο τσακ θα μου επεφτε!! Μιλαμε για απαραδεκτη γκομενα. Αν πατε στο μαγαζι αυτο και δειτε ξανθια, ψηλη, νταρντανα 40αρα+ κανετε μεταβολη και δρομο!! Μακρια, μην πεταξετε το 20ευρο σας!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2011
Μέλος
22
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού