Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειχα αρκετες μερες να παω στο αγαπημενο μου κοριτσακι.Ειχα αρκετες μερες να δω τις ματαρες της.Αλλοι συναγωνιστες με πληροφορησαν οτι φορεσε γυαλια που την εκαναν ακομα πιο σεξυ απο οτι ειναι.Ειχα μια τρομερη επιθυμια να το δω.
Μπηκα στο σαλονι τη στιγμη που η βαρδια ξεκινουσε.Και ξαφνικα ξεπροβαλει ο κοριτσαρος.Με αυτα τα γυαλια μου θυμισε μια σεξυ καθηγητρια αγγλικων που ειχα καποτε.Της εδιναν μια εικονα τοσο καβλιαρικη που ενιωθα τοσο παθος σα να την εβλεπα για πρωτη φορα.
Η ομορφια του σωματος της μου θυμισε το εργο του μεγαλου ζωγραφου Πιερ Πρυντον με τιτλο΄΄γυμνη γυναικα’’.Οπως και σε εκεινο τον υπεροχο πινακα ετσι και εδω υπηρχε μια οπτασια μοναδικη.
Η κοπελαρα με καλησπερισε στο σαλονι και εγω εσπευσα να περασω στα ενδοτερα.
Την περιμενα με ανυπομονησια,νιωθοντας το καθε δευτερολεπτο να κυλα αργα.Υστερα απο λιγο μπηκε.Την καλησπερισα δινοντας της ενα φιλι στο μαγουλο λεγοντας της το ποσο τα γυαλια της πανε.Με μοναδικη ευγενεια και με ενα υπεροχο χαμογελο με ευχαριστησε κανοντας με να νιωσω ακομα πιο γοητευμενος.
Της φιλησα τον υπεροχο λαιμο της ενω αυτη με απαλες χειρομαλαξεις αγγιζε το πεος μου.Κατοπιν αρχισα να κατεβαινω προς το υπεροχο και μαγευτικο της στηθος.Με τη γλωσσα μου και με απαλες κινησεις αγγιζα τις υπεροχες της ρωγες ενω ταυτοχρονα με τα χερια μου χαιδευα τα μακρια μαλλια που εχει.
Καθησαμε στο κρεβατι και μου παιρνει το πεος μου στο στο στομα της.Μου αρχιζει απαλες κινησεις εντος εκτος με ενα απαλο ρυθμο.Ο ρυθμος αυτος λιγο λιγο ομως επιταχυνοταν κανοντας με να νιωσω φουλ αναμμενος.
Την σταματησα και μπηκα ιεραποστολικα μεσα της.Αρχισα να κουνιεμαι με εναν απαλο ρυθμο ενω ταυτοχρονα με τα 2 μου χερια ακουμπουσα τα 2 της στηθη.
Σιγα σιγα επιταχυνα, και με τους 2 μου δεικτες ακουμπουσα απαλα τις καβλωμενες της ρωγες.Οσο περισσοτερο επιταχυνα τις διεισδυσεις μου τοσο οι 2 μου δεικτες κινιοντουσαν πιο γρηγορα κυκλικα.
Ειχαμε αναψει και αυτη και εγω.Δε θελει και πολυ να νιωθεις ετοιμος να εκραγεις οταν μια τετοια γυναικα κανει τοσο εντονο σεξ με εσενα.
Λιγο πριν τελειωσω αφαιρεσα το καποτιδιο και τελειωσα στο στομα της.Αυτη σα περιποιητικη γυναικα που ειναι εξακολουθησε να με ρουφα για καποιες στιγμες ακομα απο τη στιγμη που ειχα τελειωσει.
Χαιρετηθηκαμε και αποχωριστηκαμε.Ηδη ξεκινησα να μετρω το χρονο αντιστροφα απο τη μερα που θα την ξαναδω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2011
Μας ξανακαβλωσες παλι!
15 Ιουλίου, 2011
Καψούρης εισαι μαζί της???? Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2