Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η αννα ειναι ρουμανα γυρω στα 35,ψηλη,με ομορφα προκλητικα πρασινα ματια.Τα μαλλια της ειναι μαυρα σε στυλ τσαρλεστον,που της δινουν ενα πολυ προκλητικο στυλ ομορφιας.Ντυνεται με ενα ομορφο σεξυ συνολο παντα ,και με υπεροχες μποτες ,που σε συνδυασμο με το υψος της την δειχνουν υπεροχη
Ειναι ευγενεστατη και παραλληλα βγαζει ενα τρομερο εντονο ερωτισμο.
Μπαινοντας στο σαλονι,με πλησιασε και με πολυ γλυκο και ομορφο τροπο μου ειπε οτι ηθελε να περασουμε στο δωματιο και πως θα περνουσαμε καλα.
Το στυλ τσαρλεστον στα μαλλια της και η ευγενικη συμπεριφορα της μου φεραν στο νου την ερμιν,την ηρωιδα του εσσε στο΄΄ λυκο της στεππας’’
Καπως ετσι λογικα θα ηταν και εκεινη,καπως ετσι σαγηνευτικα θα μιλουσε στον καθηγητη ηρωα του μυθιστορηματος.Θα του μιλουσε με εναν τοσο ερωτικο τροπο και θα τον παρεσυρε μαζι της να γευτει την ηδονη σε ολα της τα σταδια.
Με το που τα σκεφτηκα ολα αυτα,ενιωσα να μπαινω στο ρολο του καθηγητου Χαρι Χαλερ.Ενιωσα την αναγκη της αποπλανησης,μονο που εμενα θα με αποπλανουσε η αννα.
Μπηκα στο δωματιο και την περιμενα.και με το που μπαινει αρχιζουμε κατι φιλια ολο παθος και ενταση.ενιωθα την γλωσσα της να αγγιζει καθε σημειο της δικης μου γλωσσας και τα χερια της να αγγιζουν τρυφερα το προσωπο μου.
Η γυναικα κυριολεκτικα με απογειωσε.ενιωθα μια τετοια ενταση σα να βρισκομουν σε ενα οχημα με διαρκως επιταχυνομενη κινηση.
Την σταματησα.Ηθελα να την κανω να νιωσει την απολυτη ηδονη για αυτη της την υπεροχη συμπεριφορα.Κατεβασα το κυλοτακι της και αρχισα να την γλυφω.Η γλωσσα μου επαιζε πανω στην κλειτοριδα της ενω το αριστερο μου χερι απαλα χαιδευε το ενα της στηθος.Την ειδα οτι ολο αυτο το σκηνικο την αναβε,το ζουσε.
Ηθελα να την κανω να νιωσει ομορφα και καλα,να επιβραβευτει για την ωραια συμπεριφορα της.Την εγλυφα οσο πιο απαλα μπορουσα προσπαθωντας με την ακρη της γλωσσας μου ισα που να αγγιζω την καβλωμενη της κλειτοριδα.Αυτο την διεγειρε ακομα περισσοτερο και ετσι συντομα βρεθηκα με μια συνδυαστικη μεθοδο γλυψιματος.απο τη μια με την ακρη της γλωσσας στην κλειτοριδα της και απο την αλλη με πιο εντονες κινησεις στα μεσα και εξω κολπικα της χειλη
Η τακτικη αυτη οδηγησε την κοριτσαρα σε ενα πολυ δυνατο οργασμο.Ενιωσα περηφανος για το κατορθωμα μου αλλα και παραλληλα αναμμενος.
Ετσι και αφου μου φορεσε το καποτιδιο,μου ξεκινησε ενα υπεροχο στοματικο που κυριολεκτικα με απογειωσε.στην συνεχεια σε ιεραποστολικη σταση και με θεα τα υπεροχα ματια της συνεχισαμε για λιγο ωσπου ηρθε το τελος.
Για τον χωρο οτι και να πω ειναι λιγο.εχει αφησει ετη φωτος πισω του ακομα και τα στουντιο.ενα πολυ πολυ μεγαλο μπραβο στην ιδιοκτητρια της επιχειρησης και μια προτροπη προς τους αλλους ιδιοκτητες στο να μιμηθουν τετοιου ειδους επιχειρηματικες κινησεις και συμπεριφορες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2011
Αρκετά γλυφομούνια κάνεις...
Λάβε οδηγίες απολύμανσης από τον Hotscorpios.
J
jockerx
29 Ιουνίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αγαπητε φιλε η παρατεταμενη εκθεση σε εστιες μικροβιων,αν δε μας εξοντωσει,τοτε οδηγει σε ενδυναμωση του ανοσοποιητικου μας συστηματος
29 Ιουνίου, 2011
καλα στεφανα....
29 Ιουνίου, 2011
Είσαι σίγουρος ότι την έφτασες σε οργασμό;;;;;;;;;;;
Μην τρελαθούμε ρε φίλε, δεν λέω καλώς είναι και ο ύπνος αλλά ξύπνα και λίγο!!!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4