Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειναι η τριτη φορα που επισκεπτομαι αυτην την μιλφαρα και καθε φορα ειναι ακομα καλυτερηΓλώσσα.Η γυναικα ειναι γεννημενη για τρελλα χυσιματα!!!!!
Στο σαλονι βγαζει ενα σοβαρο προφιλ και αμα δεν την ξερεις κανεις μεταβολη να φυγεις.Στο δωματιο ομως παθαινει αμοκ,δεν κολαει πουθενα!!!!
Για να μπουμε ομως στο κυριως θεμα.Σαββατο βραδυ και ειπα να κατηφορησω προς μεταξι,μιας και ελειπα κανα διμηνο απο Αθηνα και γενικοτερα απο τους οικους της χαρας.Η βολτα για σκαουτινγκ ηταν αρκετα μεγαλη μιας και προς μεγαλης μου εκπληξης, καθε φορα που κατεβαινω στο μεταξι,βλεπω νεα μαγαζια να ξεφυτρωνουνε σαν μανιταρια.Ειναι πλεον παρα πολλα και για να τα γυρισεις ολα,σου τρωει αρκετη ωρα αλλα και ενεργεια,οποτε οταν πας στο τελος με αυτην που θα επιλεξεις,να εισαι κουρασμενοςΝτροπή.
Παντως στην Αννα θα πηγαινα οπως και να 'χει το θεμα,αλλα επρεπε να δουμε και την υπολοιπη αγορα η οποια εχει φοβερες αναδουλειες και πλεον εχουν αρχισει να κραζουν τσατσαδες και εκδιδομενες,λες και εισαι υποχρεωμενος αφου μπηκες να περασεις στο δωματιοΘυμόςΤο οτι ειναι μπαζα οι πιο πολλες δεν τους προβληματιζει!!!!!!!!
Για την Αννα τωρα τα εχω ξαναπει.....λυσσασμενη μιλφαρα,γυναικα με κεφαλαια γραμματα και το πιο ισχυρο στανταρακι της περιοχης.Το σπεσιαλιτε της ειναι το περασμα καποτας με το στομα υδραυλικα ,χωρις να καταλαβεις ποτε την εβαλε και εν συνεχεια το γλυψιμο που σου κανει παντου με αποκορυφωμα τα μπαλακια, ενω σε κοιταζει στα ματιαMoney Mouth.
Η κωλαρα της αντεχει σε υψηλου κινδυνου καταστασεις:αλεξισφαιρη,αδιαβροχη κτλπ.Δυνατο σφυροκοπημα και φυσικα το τελος σε βρισκει με κομμενα τα γοναταMoney Mouth.Στο τελος κουβεντα και υποσχεσεις για την επομενη καβλιαρικη συναντηση.Αυτη ειναι η Αννα,οτι καλυτερο υπαρχει στην περιοχη,πολυ ανωτερη απο κατι κομοδινα της φυλης που ζητανε και εικοσαρικο!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού