Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωϊνο Σαββάτου κατήλθα τα 3 σκαλοπάτια του οίκου.
Η τσα2 μου παρουσίασε την Εύα. Η Εύα (από Ουκρανία κατά δήλωση της, με 2,5 μήνες στην Ελλάδα) είναι μία λεπτή κοπέλα με μικρό στήθος, γύρω στα 23-26. Το ύψος της είναι γύρω στο 1.70-1.75
Έχει απαλό δέρμα και η ρόγα της γίνεται κάπως μιτερή όταν ερεθιστεί. Δεν πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία από το επάγγελμα και αυτό έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του. Στα θετικά συγκαταλέγεται η φιλική διάθεση (όσο μπορεί να υπάρχει μέσα σε ένα δωμάτιο μπουρδέλου), η έλλειψη τυποποιημένων κινήσεων που συναντάς σε παλιές καραβάνες του χώρου και η κάπως gfe συμμετοχή της.
Στα αρνητικά περιλαμβάνονται η όχι ιδιαίτερη εμπειρία στην πεοληχία και ο πόνος που έννοιωθε όταν της έγλυφα (ομολογουμένως πολύ απαλά και γλυκά) τις ρόγες.
Είναι ευλύγιστη και αυτό βοηθάει στην εναλλαγή στάσεων. Γενικά δεν διαμαρτύρεται πολύ.
Στο θέμα μας τώρα. Ξεκίνησε με χάϊδεμα και ελαφρύ γλύψιμο του στήθους μου. Σε 1-2 λεπτά περάσαμε στην πίπα όπου την άφησα μόλις 1 περίπου λεπτό γιατί δεν είναι και τόσο τεχνήτρια αλλά και επειδή είχα γίνει τούμπανο χαϊδεύοντας το κορμί της και γλύφοντας τον λαιμό και τις ρώγες της. Την ξάπλωσα και άρχισα να της γλύφω το κορμί καταλήγοντας στο όμορφο μουνάκι της. Είναι καθαρή και αυτό φάνηκε από 2 πλευρές. Πρώτον βρήκα στα μουνόχειλα της ίχνη από χαρτί που σημαίνει ότι από την προηγούμενη συνάντηση είχε ξεπλυθεί (έστω και με νερό μόνο) και είχε σκουπιστεί. Το άλλο είναιότι το ίδιο έκανε μόλις τελειώσαμε και πριν φορέσει το τάνγκα της.
Αφού της καθάρισα το μουνάκι από τα υπολείματα χαρτιού απόλαυσα τα μικρά και ροζ μουνόχειλα της. Δεν φάνηκε να δυσανασχετεί και εάν συνέχιζα πιθανόν να είχαμε την κατάληξη που είχε και ο σύντροφος n.smirni76 (σε παλαιότερη κριτική).
Στα sex το πήγα μέχρι τέλους με ιεραποστολικό γιατί γούσταρα να βλέπω τα βυζάκια της και να της ανοίγω τα λεπτά και ευλύγιστα πόδια της.
Ωραία εμπειρία, δεν έκλαψα το 20ρικο. Για επανάληψη της επίσκεψης δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά εάν κάποια στιγμή δεν παίζει τίποτα καλό στην γύρω περιοχή θα την ξανατιμήσω.
Α... να μην ξεχάσω να ενημερώσω ότι το όμορφο μακρύ ξανθό και ψιλομπουκλέ μαλλί της είναι fake. Η νεαρά φοράει μπερούκα Χμμμ;Χμμμ;Money MouthMoney Mouth και με μία κορδέλα καλύπτει το μπροστινό τμήμα. ΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού