Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η σημερινη επισκεψη ειναι αφιερωμενη στον μεγιστο συνοδοιπορο και συναγωνιστη τζοκερ.εναν τιμιο μαχητη του σαιτ που με τις καθημερινες ενημερωσεις του εμπνεει και οδηγει.του απευθυνω αγωνιστικους χαιρετισμους και τον καλω να παραμεινει στην πρωτοπορεια της ενημερωσης
Αποφασισα να επισκεφθω την μιχαελα εμπιστευομενος τα γραπτα του αγαπητου συναγωνιστη.βεβαια γνωριζω οτι οι αποψεις 2 ανθρωπων δε μπορουν να ταυτιστουν 100%.ομως το ενστικτο μου και η επιμονη του τζοκερ με επεισε στο να κανω τη δοκιμη.
Η μιχαελα λοιπον ειναι μια ρωσιδα ψηλη,ξανθια, με υπεροχα εκφραστικα και ταυτοχρονα μελαγχολικα ματια.εχει 2 πανεμορφα στηθη με μεγαλου μεγεθους θηλες και ενα τατου χαμηλα στη μεση πολυ καβλωτικο.
Αλλα εκεινο που πραγματικα με αφησε αφωνο σε αυτη την κοπελα ειναι η πηγαια της και οχι προσποιητη ευγενεια και η διαθεση της να σε κανει να περασεις καλα.
Εχει ενα στυλ γυναικας τρυφερης συντροφου που θα ακουσεις απο αυτη μια καλη κουβεντα και ξαφνικα οσο ασχημα και να νιωθεις αποτομα θα παρεις τα πανω σου.
Μπηκε στο δωματιο χαιρετηθηκαμε δια χειραψιας και ξεκινησα να της φιλαω τον υπεροχο της λαιμο.ταυτοχρονα και εκεινη μου εδινε μικρα γλυκα φιλια στο μαγουλο μου κανοντας την ερωτικη μου επιθυμια πιο δυνατη.
Αφου συνεχισαμε ετσι για καποια λεπτα την εβαλα να ξαπλωσει και της ξεκινησα ενα υπεροχο στοματικο.η γλωσσα μου εστιαζε στην κλειτοριδα της,κανοντας κινησεις πολυ απαλες ενω ανα διαστηματα εδινε μεγαλυτερη ωθηση ωστε να γλυφω τα μικρα και τα μεγαλα χειλη του αιδοιου της.
Την εβλεπα οτι ειχε κυριολεκτικα αναψει και οσο αυτο συνεβαινε αναβα ακομα περισσοτερο.αποφασισα να εστιασω περισσοτερο προς τα αριστερα χειλη του αιδοιου περνοντας την κλειτοριδα ξοφαλτσα ανα 4 κινησεις.δηλαδη με επικεντρο εκεινο το σημειο στις 3 ωθησεις της γλωσσας θα εστιαζα στα χειλη προς τα αριστερα και στην 4 την κλειτοριδα.
Η τακτικη αυτη αποδειχτηκε πολυ αποτελεσματικη και ξαφνικα η μιχαελα εχυσε με τρομερους σπασμους.οι μηροι της αντανακλαστικα ανοιγοεκλεισαν και κατεβαλα τιτανιες προσπαθειες προσπαθωντας απο την συσπαση να μην τραυματιστω στο λαιμο(η παρακατω σεξουαλικη ασκηση καλο ειναι να μη γινεται απο αρχαριους στο στοματικο ερωτα)
Ειχε τελειωσει.και ελαμπαν τα ματια της.ειχα γινει τουρμπο απο την καβλα.μου φορεσε το καποτιδιο με εγλυψε λιγο και αποφασισα να μπω μεσα της.
Η θεα απο το τατου πανω απο το κωλαρακι της με ειχε αναψει και με απανωτες παλινδρομησεις υστερα απο λιγο τελειωσα.
Κατοπιν η γυναικαρα με σκουπισε που ημουν μουσκεμα και με ευχαριστησε για την ηδονη που της προσφερα λεγοντας μου οτι με περιμενει ξανα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού