Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δευτερα βραδυ, μισοεχοντας καυλες.

Γυριζω ολη την φυλης, πανω κατω δεν βλεπω τιποτα ιδαιτερο, γνωριζω και εναν-δυο συναγωνιστες μου λενε τισ δικιες τους εμπειριες, δηλαδη σχεδον 0 η φυλης..

Διαπιστωνω και μονος μου οτι ειχαμε επελαση πολλων Ρουμανων η οποιες ειναι ολες υπερβολικα αδυνατες-τι γινεται δεν τις ταιζουν;, ασε που μερικες ειναι τσιγγανορουμανες, δεν ειμαι ρατιστης αλλα δεν με ελκυουν οι συγκεκριμενες...

Με φερνει λοιπον ο βρωμο-δρομος μου στο συγκεκριμενο μπουρδελι...
Καθομαι στο σαλονι βγενει η τσατσα ευγενεστατη, και μου διαφημιζει τη συγκεκριμενη ....-ανα.

Η κοπελα ειναι ενα μωρο που λες πως εχει βγει απο τα περιοδικα, 1.80 ξανθια μεχρι τη μεση, ισιο μαλλι, piercing στη γλωσσα, και piercing πανω απο το ανω χειλος (του προσωπου)-οχι του μουνιου!!εχει ομως υπερβολικα μικρο βυζι, σχεδον ανυπαρκτοΛύπη, φοραει ενα ολοσωμο κορμακι, χρωματος μεταξυ πρασινου και φωσφοριζε κιτρινου, που καταληγει σε string-SUPER ΚΑΥΛΑ!

αρχιζει μια πιπα-απο τις χειροτερες που μου χουν παρει φυλης, την βοηθουσε το χερακι της, και χτυπαγε τον πουτσοκεφαλο στη γλωσσα της, η οποια παρολο to piercing δεν μου εδινε ερεθισματα..

της λεω να κανουμε 69 και δεν θα την γλυψω, ηθελα μονο να χαιδεψω απο πανω το μουνακι-απο τα πιο καθαρα που εχω δει, ατριχο εντελως, δεν αφηνε χαιδεμα με τα δαχτυλα..ενα το κρατουμενο

την περνω στα 4, μετα εγω απο πανω, και στη συνεχεια ξανα στα 4, οπου την ακουω να λεει τελειωνε μωρο!!
παω να χαιδεψω κωλοτρυπιδα, απεξω, παλι δεν με αφηνε,2 τα κρατουμενα!
αφηνω στη συνεχεια το ψωλοχυμα μου, μεσα στο σκουφι, αυτη σηκωνεται και καθαριζεται με ενα μωρομαντηλο, στη συνεχεια φευγει..

Με την κοπελα επαληθευτηκε ο κανονας- ωραιο μουνι, μετρια στο γαμησι και αντιστροφα..Χμμμ;

δεν αφηνε να πιασεις μουνακι, ουτε και κωλοτρυπιδα απ'εξω λες και εναι βαζο να σπασει
απο τη μια λες δεν προκειται να παω ποτε στη ζωη μου με τετοιο μουνι, παραμονο εαν πληρωσω απο την αλλη εαν δεν μπορεις να κανεις τα βασικα τοτε τι πας στις πουτανες;Χμμμ;

δεν καθεσαι καλυτερα σπιτι να παραγγειλεις κανα κεμπαπ, η καμια πιτσα, καλυτερα θα περασεις..

το MΕΓΑ αρνητικο με το συγκεκριμενο οικημα ηταν η καθαριοτητα, δεν περιμενα hilton αλλα το δωματιο ηταν απο τα πιο βρωμερα που εχω πετυχει στην μπουρδελο-ζωη μου
ταπετσαρια του πουτσου, ειχε μια πλαστικη καρεκλα βρωμερη να αφηνεις τα ρουχα σου απο τις πιο βρωμερες που εχω δει, το στρωμα ηταν και αυτο του πουτσου, νομισα οτι θα πεσω μεσα, και τα σεντονια ευτηχως που ηταν βραδυ και δεν εβλεπα αλλιως επρεπε να μπω μεσα με betadin..

ακομα ενω πριν 2 χρονια που ειχα παει ειχα δει 2 παντοφλες του πουτσου, απο διαφορετικα ζευγαρια η καθε μια, ακομα υπαρχουν εκει!!!-γιατι δεν τις πετανε?(δεν σου λεω ν'αγορασουν αλλες, ουτε γι'αστειο..)

οταν εφυγα, ενιωθα πως επερεπε να βουτηχτω στην χλωρινη..

Εν κατακλειδι, καλη η εμαφνιση αλλα εαν δεν μπορεις να κανεις αυτα που θες τι πας στα μπουρδελα, ειναι σαν να σου δινει ενας μια aston martin και να σου λεει πως μπορεις να την τρεξεις μεχρι τα 60..

δεν περιμενα κανα παλατι, σε μπουρδελο παω, αλλα περιποιησου λιγο περισσοτερο το χωρο 20αρι σου δινω...

τι να την κανεις την ευγενεια της τσατσας εαν αυτο που πληρωνεις ειναι κοιτατε, μην αγγιζετε??
τα συμπερασματα και οι ενεργειες, δικες σαςΧμμμ;Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2011
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού