Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Μόνικα την είχα καιρό στο μάτι αλλά λόγω αρκετού κόσμου ή άλλου στόχου δεν την είχα τιμήσει.

Έτσι σήμερα χάρηκα που την είδα στο Φ71 ημιόροφος και μπήκα κατευθείαν στο δωμάτιο, το 1ο αριστερά πηγαίνοντας πρός την κουζίνα.. τα δωμάτια είναι αρκετά καλά η ανακαίνιση έιχε γίνει την εποχή της γλύκας Λαρίσας..- ασχετο, που την θυμήθηκα τώρα-.. τέλος πάντων..

Η Μόνικα έδειξε να εκπλήσσεται που πέρασα στο δωμάτιο μια και όπως είπα κάποιες φορές την είχα δεί αλλά δεν είχα μπεί.. αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για τους επισκέπτες της και είναι πολύ καλό..

Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ήρθε κοντά μου αρχίζοντας τα χάδια και τα φιλιά στο στήθος.. αν και είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και πανύψηλη, χάνει αρκετά απο το χαμόγελό της..

με ρώτησε άν θέλω σκουφάκι και αφού το φόρεσε στον σηκωμένο 'αρχηγό' άρχισε μια πίπα που την χαρακτηρίζω πολύ δυναμική με πλήρη αξιοποίηση του βάθους του λαρυγγιού της.. στα όρθια όλα αυτά, αυτή σε βαθύ κάθισμα, πολύ γκάβλα η στάση, το κατέχει καλά..

την σήκωσα μετά απο λίγο και πήγαμε στο κρεβάτι, όπου την έστησα στα 4.. πολύ καλό στήσιμο και υποστηρίζει πολύ ενεργά την διείσδυση με κατάλληλες κινήσεις και δείχνει ότι το απολαμβάνει, κάτι που είναι πολύ θετικό ακόμα και εάν προσποιείται..

ξέχασα να πώ ότι τα βυζιά της είναι σαν λεμονάκια και είναι ιδανικά για να κρατιέσαι στο πισωκολητό, οπότε και εγώ αξιοποίησα πλήρως τα πλούσια ελέη της Μόνικας..

ανέβασα ρυθμό σε δυνατό σφυροκόπημα για το οποίο συμμετείχε ακόμα πιο έντονα και έτσι κατέθεσα ενώ η Μόνικα σφήνωσε το μουνί της πάνω στον πούτσο μου..

Μια πολύ ωραία συνεύρεση για να πάει καλά η εβδομάδα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού