Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Βραδάκι της περασμένης Τετάρτης (1:30) και ήθελα να ξεφορτώσω, αν και πολύ κουρασμένος. Αν έβρισκα και λόκο ακόμα καλύτερα. Μπαίνω στο εν λόγω μαγαζάκι και εμφανίζεται μια κοπέλα που έκανε φουλ πρόγραμμα, αλλά ηταν μαύρα χάλια. Πάω να φύγω και μου λέει η τσατσα περίμενε έχω και άλλη κοπέλα. Βγαίνει ένα ξανθό γλυκό μωράκι και λέει η τσατσα φούλ πρόγραμμα και αυτή. Πάμε λέω. Ακουμπάω το 20'αρι και μπαίνω.
Πριν γδυθώ εμφανίζεται μέσα. Ξαπλώνει και μου κάνει νόημα να γδυθώ γρήγορα, ενω εκείνη ξάπλωνε. Αρχισα να υποψιάζομαι. Η κοπέλα δεν μιλάει λέξη Ελληνικά και είναι πάντα χαμογελαστή. Με το χαμόγελο τσίμπησα. Μετρίου αναστήματος, σπαστό, καστανόξανθο μαλλί, 2άρ συμπαθές στήθος και σώμα λαμπάδα.
Ξαπλώνω, με ρωτάει αν θέλω σκουφί και απαντά καταφατικά. Μου λέει οτι δεν μπορεί να βάλει την καπότα γιατί είναι πεσμένο. Κάνε κάτι της λέω. Τρίβεται λίγο πάνω μου και μετά περνάει το σκουφί, αφού με πέθανε στο πόνο. Ξεκινάει μια χάλια πίπα, με διακοπές και στο 1 λεπτό μου λέει να την πάρω στα 4. Ανέβα από πάνω της λέω. Ανεβαίνει, έκανε διάφορες μαλακίες, αλλά δεν κάθησε πολύ. Την στύνω στα 4, που είχε πολύ ωραία θέα και άρχισα χαλαρά. Σε λίγο τον βγάζω και της λέω λόκο. Μου λέει οτι την πονάει η κοιλιά της και δεν μπορεί. Εκεί σκέφτηκα να φύγω και να πάω στην τσατσα, αλλά ήμουν τόσο κουρασμένος και ήθελα τόσο πολύ να ξεφορτώσω που λέω δεν γαμιέται... Την ξαναστήνω στα 4 και ξεκινάω για ένα 5λεπτο δυνατό σφυροκόπημα. Άντεξε όμως άνετα. Από συμμετοχή, πολύ ψευτικες ατάκες στα Αγγλικά. Ευτυχώς δεν χτύπησε καμιά πόρτα.
Σύντροφοι αν την πετύχετε, αλλάξτε σπίτι....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλα
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού