Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρασκευη απογευμα.ξεκινησα με σκοπο να κανω σεξ με την ευα.ομως το αγαπημενο μου κοριτσακι δεν ηταν εκει.μετα κατηφορισα προς λιοσιων να παω στην τατιανα.ουτε αυτη την βρηκα.ετσι περιφερομενος σαν τον αδεσποτο σκυλο,βρεθηκα εδω.
Ο σκοπος μου ηταν να κανω σεξ με την αντζελα.αλλα αντι της αντζελας μου βγηκε μια ξανθια κοπελα.ωριμη,σεξυ με λιγα εξτρα κιλακια.αμεσως με το που την ειδα καταλαβα οτι ολες οι προηγουμενες ατυχεις συγκυριες ειχαν σα σκοπο, εκ του κισμετ(η αραβικη εκδοχη του πεπρωμενου)να την γνωρισω
Η σοφια λοιπον ειναι μια ωριμη ξανθια κοπελα,με πολυ καβλιαρικα ματια που ειναι σαν να σου λενε’’ελα γαμα με’’εχει λιγα εξτρα κιλακια που της πανε παρα πολυ στο σωμα της
Μπηκε μεσα και αρχιζουμε τα φιλια και τα λαιμογλυψιματα.τοτε μου βγαζει το φορεματακι της και βλεπω κατι 6αρια βυζαρες που μου πεταξαν τα ματια εξω.
Καθησε στο κρεβατι και αρχιζω στο ωραιοτατο και πεντακαθαρο μουνακι της ενα τρομερο γλυψιμο.η σοφια καβλωνε και εβλεπα να αναβει παρα πολυ.οσο πιο πολυ την εγλειφα τοσο πιο πολυ βογγαγε και τοσο πιο πολυ αναβα.
Σταματησα,μου φορεσε καποτουλα και μου κανει την πιπα.μεγαλη μαστορισα στο στοματικο.για να μη χυσω αυτοματα,την σταματαω τη γυριζω,γυρναμε πισωκολλητα και αρχιζω σιγα σιγα στην αρχη και πιο εντονα μετα να μπαινω μεσα της.η κοπελα εβγαζε κατι πολυ καυλιαρικες κραυγες,και εμενα η ενταση μου γινοταν ολο και μεγαλυτερη.
Μετα απο λιγο τελειωσα.ημουν μουσκεμα στον ιδρωτα.ενιωθα σαν να ειχα μολις λαβει μερος σε μια οργιωδη συναξη στην αυλη του καλιγουλα.
Η κοπελα παρεμενε ξαπλωμενη προσπαθωντας να συνελθει ενω εγω με χαρτι υγειας σκουπιζα τη μουσκεμενη της πλατη.
Φιλακια,και αποχαιρετισμος.της υποσχεθηκα οτι θα ξαναπαω.μπορω να μην το κανω?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού