Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ειπα να δοκιμασω για ακομα μια φορα την Μιραμπελα, αν και η πρωτη φορα που την συναντησα ηταν σε στουντιο, αυτη την φορα η πολυτελεια ηταν απουσα, το συγγεκριμενο μπουρδελακι αν και εχει φερει εν καιρο δυνατα κοματια ειναι κατα την γνωμη μου το ποιο βρωμικο στον βαρδαρη, μπενοντας στο δωματιο καταλαβαινα οτι κατω το πατωμα ηταν χαλια, ειχε χωματα τα οποια με απετρεψαν απο το να βγαλω τα καλτσακια μου τα οποια τα λερωσα.!! ακομα και με τις καλτσες η βρωμα ηταν εκει παρων.!!! Το ιδιο σκηνικο θυμαμαι ηταν και την τελευταια φορα που ειχα μπει σε δωματιο, δηλ τοσο δυσκολο ειναι μια σκουπα, μια σφουγγαριστρα ανα τοσο???
Η Μιραμπελα στο διπλανο δωματιο να εξηπυρετει και με το παραπανω εναν πελατη, το κρεβατι να ακουγετε σε σταθερο ρυθμο, μαζι με την ιδια να οριετε.!! οσπου σταματησε, το ιδιο ακουγοταν και το δικο μου εμαθα αργοτερα αλλα εγω δεν το θυμαμαι.!! ...δεν αργησε και μετα απο 2 λεπτα ανοιξε η πορτα του δωματιου και μπηκε η Μιραμπελα η οποια εμφανησιακα δεν ειναι οπως την ηξερα, πηρε λιγα παραπανησια κιλακια τα οποια εχουν ομορφυνει κατα πολυ το προσωπακι της αλλα οχι τοσο το σωματακι της, προσωπικα εμενα δεν με πηραξανε καθολου, ισα ισα η κωλαρα της μου φανηκε ποιο μεγαλη ευχαρηστησημη, αν και δεν προλαβα να την δοκιμασω στα τεσσερα, το βυζακι της αφρατο τραγανο μεσαιου μεγεθους, γεμιζει καλα η χουφτα, προκαταρτικα σταθερα μεχρι να ερθει πληρη στηση, χερακια στο μουνακι της, καποτα στο κονταρι και μια πιπα αργη καλη αισθισιακη να με καυλωνει ολο και περισωτερο, χαδακια αφηνε να τρεξουνε σε ολο το κορμι της, ξεκινησαμε ιεραποστολικα με παρατεταμενο σφιξιμο τον ποδιων της πανω μου και πεταχτα φιλακια στο στομα χωρις γλωσσα, να με ποιανει απο το λαιμο σπαζοντας την λεκανη της και ανασηκωνοντας το στηθος της, καυλα σκετη, αλαγη σε πλαγιο χωρις να τον βγαλω απλα μαζευοντας το ενα ποδι της μαζι με το αλλο στο πλαι εκει το μουνακι της στενεψε και αρχισα να εχω μια καλυτερη επαφη με τον εσωτερικο κοσμο της.! αν και πρεπει να ειχε βαλει απο πριν τα δικα της, αλαγη απο επανω, εκει τα ειδα ολα κολυομενα, μια διαφορετικη Μιραμπελα βγηκε απο μεσα της, τρελη για αγριο σεξ τον εβαλε μεσα της και βαλθηκε να με ξεκανει.!! με πιεζε στο στηθος, με γκρατζουνουσε με τα νυχια της κοιταζοντας με καυλωτικα εγλυφε τα χιλια της, ο ρυθμος ηταν γρηγορος και δυνατος, αλαγη σε πλατη προς τα εμενα χωρις να αποσυνδεθουμε εκανε στροφη 180 μοιρων εκει το γαμισι εγινε ακομα ποιο ξεφρενο, ο ρυθμος της ανεβαζε στροφες σαν 2χρονο μηχανακι.!! ανελαβα κανα 2 φορες απο κατω εγω, συντονιστηκαμε αρκετα καλα σε εναν τρελο ρυθμο, το τελος ηρθε αργα αργα μεσα σε μια απερηγραπτη εκπσερματοχυσια.!! αποχερετηστηκαμε, φιλακι στο στομα ξανα και υποσχεση να τα ξαναπουμε στο μελον,
Η Μιραμπελα ειναι μια απο τις κοπελες του χωρου η οποια τιμαει και με το παραπανω τα χρηματα που παιρνει, δεν λεει οχι σε τιποτα ειναι δεκτικη σε ολα απλα να της το ζητησεις...στο μελλον θα υπαρξει και συνεχεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιραμπέλα
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.300
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού