Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν λιγο γυρισα απο βολτουλα στην περιοχη.
Καταρχην να πω οτι δεν ειμαι σιγουρος αν γραφω για το σωστο μαγαζι (ειναι το δευτερο οπως ανεβαινεις την φωκαιος, μια κιτρινη πορτα και ανεβαινεις κατευθειαν τις σκαλες, αν καταλαβατε ποιο αν γινεται να μεταφερθει στη σωστη ενοτητα)


Λοιπον το γκομενακι το ειχα ξαναπετυχει και σε παλιοτερη βολτα αλλα τοτε δεν το τιμησα οποτε επειδη δεν ειδα κατι αλλο πολυ καλο στην περιοχη περασα εκει.
Το μωρο Αντριαννα ρουμανακι αρκετα νεαρη, απο εμφανιση κοντουλα πολυ μικρο βυζι μαυρο ψιλοσπαστο μαλι και πολυ ωραιος αρκετα στρογγυλος κωλος.Γενικα απο εμφανιση αρκετα girl nixt door.

Το δωματιο αρκετα παρακμιακο, οπως και ο χωρος γενικα, στην περιοχη υπαρχουν αρκετα καλυτερα. aircodition το οποιο δεν δουλευε και ειχε πολυ ζεστη.

Αρχισε με πιπα αφου με ρωτησε και της ειπα να βαλει καποτα, ρωτησε και πως την ηθελα και οντως ακολουθησε καλα οδηγειες (βαθια και αργα, το επερνε ολο), πιπα αρκετα καλη και ασχοληθηκε αρκετη ωρα καθως δεν ειχαμε αμεση ανυψωση.Στην συνεχεια στα 4 αφου ρωτησε παλι, λιγο σφυροκοπημα στο μουνακι, το οποιο ειχε πολυ ωραια αισθηση, οταν αρχισα τις σφαλιαρες στην κωλαρα της διαμαρτυθηθηκε αλλα δεν με πειραξε ιδιαιτερα.
Στην συνεχεια το εβαλα και στην πισω πορτα της ,εβαλε λιγη κρεμα, η τρυπα της φαινοταν λιγο δουλεμενη αλλα ειχε ωραια αισθηση.
Αποκορυφωμα οταν τελειωσα που αρχισε να τουρλωνει τον κωλο της και γενικα να συμετεχει, εμεινε λιγο αφου τελειωσα πριν της το βαλω, το οποιο ηταν απιστευτο.


Γενικα αξιζε τα λεφτα της, αναμενομενα πραγματα αλλα οχι κατι τρομερο και φανταστικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
46
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού