Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πηγα γύρω στις 7:30 το πρωί (πριν πάω για δουλειά βασικά!). Ήταν εκεί η Άννα η Βουλγάρα και ένα άλλο μπάζο. Η καριόλα η Άννα δεν με άφηνε να φύγω! Μέχρι που μου έβγαλε τα γυαλιά, τα έβαλε και μου ζήτησε να την βγάλω φωτό! Πράγμα που έκανα! "Άντε πάμε μέσα", μου λέει, "θα βγάλουμε κι άλλες!". Δεν γαμιέται σκέφτομαι και μπαίνω. Πίπα αρκετά καλή αλλά σύντομη. Στην θέα του κινητού τσίνισε και της λέω "άσε τις μαλακίες τώρα, μου είπες ότι θα βγάλουμε". "Εντάξει", μου λέει, "αλλά όχι στην πίπα που φαίνεται το πρόσωπό μου!!!". Στ' αρχίδια μου για την μάπα σου σκέφτηκα κι άρχισα να την γαμάω στα 4 και να τραβάω φωτογραφίες! Το τελείωμα ήρθε με γαμήσι στην κωλοβαλβίδα (πάλι στα 4).
Μέτρια φάση γενικά. Για τις φωτογραφίες μπήκα! Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα. Στο τέλος με ρωτάει "δεν πιστεύω να τις βγάλεις στο Internet, ε?"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2011
Λοιπόν, ακούστε και κάτι χρήσιμο σχετικά με το μπουρδέλο αυτό και την τσατσά του:

Εκείνη την ημέρα που είχα πάει κι έγραψα κριτική (7-6-2011), ξέχασα το bluetooth μου στο δωμάτιο. Την επόμενη φορά που είχα πετύχει την Άννα στο 44, με θυμόταν και μου είπε "εγκώ βγκήκα έξω και σου φώναζα το μπλουτουτ σου, το μπλουτουτ σου αλλά ντεν με άκουσες!!!". Τέλος πάντων της λέω "το κατάλαβα ότι το είχα ξεχάσει εδώ, που είναι τώρα?" και μου λέει "είναι στο άλλο το μπουρντέλο, ντίπλα! Έλα αύριο!". Δεν πήγα την επόμενη ημέρα, πήγα μετά από καμιά εβδομάδα. Ήταν εκεί και μου είπε ότι δεν ήξερε που είναι. Το είχε κρατήσει πάνω στο τραπέζι αλλά μάλλον της το έφαγαν γιατί μπαινοβγαίνουν πολλές κοπέλες εκεί πέρα. Τέλος πάντων σκέφτηκα κι εγώ, σιγά τώρα, μου το έφαγε η ίδια και μου λέει παπαριές. Δεν έδωσα έκταση στο θέμα, παρόλο που δεν ήταν ένα απλό κινέζικο Bluetooth των 15 ευρώ. Ήταν Nokia original, το είχα πάρει 59 ευρώ. Σιγά τώρα μην έβγαζα άκρη.

Τώρα λοιπόν πριν μερικές ημέρες πήγα πάλι. Ήταν εκεί πάλι η Άννα η οποία με γνώρισε αμέσως κι μου έρχεται και με τραβάει προς τα μέσα. Εκεί ήταν αυτή η σκατογαμιόλα η κωλόγρια η τσατσά, αδύνατη με ψαρά κοντά μαλλιά. Γυρνάει και της λέει λοιπόν η Άννα "να, να το παιντί με το μπλουτουτ, ντώστου το, εσύ το έκις!!!". Αυτή η ΚΑΡΙΟΛΑ πήρε μια αμυντική στάση και κατάλαβα με την μία ότι εκείνη το είχε. Της λέει της Άννας "ποιο bluetooth, δεν έχω κανένα bluetooth!". Και της λέει η Άννα "το είντα στην τσάντα σου! Το είντα σήμερα! Ντώστου το, είναι του παιντιού, το είκε ξεκάσει παλιά!!!". Και γυρνάει η ΒΡΩΜΟΓΑΜΙΟΛΑ του κερατά "ε, τι? και το ζητάει μετά από 2 μήνες? Δεν το έχω...". Εκεί φόρτωσα τρελά παιδιά... έφυγα με την μία γιατί αν καθόμουν άλλα 5 δευτερόλεπτα θα την είχα βουτήξει από τον λαιμό και θα την είχα πνίξει σαν τα κοτόπουλα. Και μετά θα πλακώναν μέσα οι "προστάτες" του μπουρδέλου που πάντα είναι εκεί κοντά και θα με μαχαίρωναν μάλλον! Γι' αυτό την έκανα γιατί δεν αξίζει να παίξω την ζωή μου κορώνα-γράμματα για 60 ευρώ. Καθώς έφευγα φουριόζος γυρνάω και της λέω "άντε γαμήσου μωρή φτωχομπινεδιάρα, αν δεν έχεις 60 ευρώ να σου δώσω εγώ να πάρεις άλλο ένα για να μην έχεις μόνο το κλεμμένο". Κι έφυγα...

Όπως είδατε, τελικά ακόμη κι αυτές οι πουτάνες που χώνονται στις τρύπες του Μεταξουργείου έχουν μία τσίπα πάνω τους... Οι γαμιόλες οι τσατσάδες όμως και πολλοί τσάτσοι είναι μουνόπανα. Μας κοροϊδεύουν πολλές φορές σχετικά με τις υπηρεσίες των κοριτσιών, αν ξεχάσουμε τίποτα εκεί μέσα το χάσαμε αυτομάτως... Α στο διάολο κωλόφαρα...
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1