Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 90 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Κάρλα την είχα ξαναπετύχει σε τσάρκα μου, αλλά δε μου κίνησε το ενδιαφέρον, παρά τα όσα λέγονται εδώ πέρα, αν κ μιλφάκιας. Σήμερα καθώς πέρναγα με τη μηχανή, σταματάω να δω τι παίζει, κ τσουπ! Η Κάρλα πάλι. Αυτή τη φορά μου έβγαλε κάτι το καυλωτικό κ πέρασα στο δωμάτιο.
Πολύ χαμηλός φωτισμός, πράγμα που με ξενέρωσε, καθώς γουστάρω να κοιτάω στο πρόπωπο τα μιλφάκια. Με τα πολλά, μπαίνει η Κάρλα μέσα, γυναικάρα. Στο ~1.80, μελαχρινή μιλφάρα, με μικρό δυστυχώς αλλά πεσμένο βυζί, αλλά σωματάρα δεμένη κ κωλάρα. Ξαπλώνω, αρχίζει κ με γλύφει στο λαιμό κ μου τρίβεται πάνω στο καυλί, μου το πιάνει κ αρχίζει ένα εντελώς υγρό τσιμπούκι. Στην παρότρυνσή μου να μου γλύψει κ τα αρχίδια αρνήθηκε. Τέσπα. Αγριο τσιμπούκι, μου κάνει "σε τι στάση θες"? Τέτοια γυναικάρα κ της είπα "καβάλα με". Εκεί άρχισε να με καβαλάει, χωρίς πολύ διάθεση η αλήθεια είναι. Μετά από λίγο που βαρέθηκα της είπα να ξαπλώσει κ την πήρα στα πλάγια. Εκεί άρχισα το σφυροκόπημα, που το άντεχε χωρίς να διαμαρτύρεται. Μετά από λίγο ήρθε το τέλος.
Να σημειωθεί ότι ενώ ο τσάτσος είχε πει τελειωτικό στο στόμα, η ίδια η Κάρλα μου είπε να μην τελειώσω στο στόμα της, κ να χύσω στο προφυλακτικό. Τον βαράς στα μπουκέτα τον άλλον ή όχι?
Για να μην πολυλογώ, δεν ήταν η εμπειρία που περίμενα, τόσο αποθεωτική δηλαδή όσο λένε οι συναγωνιστές εδώ. Αλλά από την άλλη συστήνεται σε όποιον θέλει να γαμήσει ένα τρελό καυλωτικό μιλφόνι, ψηλό με σωματάρα (αλλά άβυζο δυστυχώς)

ΥΓ. Το 10 στο πάρκινγκ μπήκε λόγω μηχανής

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
654
Πόντοι:
2.297
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού