Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απογευματινος περιπατος και καταληγω εδω.δουλευε η ευα.η κοπελα που ειχα περασει μαζι της κυριακη βραδυ στο αγκυρας.βγαινοντας στο σαλονι μου σκαει ενα χαμογελο απιστευτα γλυκο,και με καλησπεριζει ολο ευγενεια.με θυμηθηκε αμεσως που ειχα περασει μαζιτης πριν 3 μερες.
οπως ειχα γραψει και την προηγουμενη φορα,ημουν σιγουρος οτι η κοπελα αυτη κρυβει μεσα της ενα απιστευτα σεξουαλικο πλασμα,εναν ερωτικο αιλουρο.ομως συναγωνιστες αυτο που ειναι μαγικο πανω της ειναι επισης τα πολυ ερωτικα ματια της.
Αυτοματα το χερι μου βρηκε το μπλε εισιτηριο που λεει και ο πολυαγαπημενος μου φιλος piatsas και περασα στα ενδοτερα
Το τι εγινε μετα?κολαση.η κοπελα ηρθε και μου αρχιζει μια απιστευτη περιποιηση.αρχιζει να με γλυφει στις ρωγες,να τις ψιλοδαγκωνει και εγω κυριολεκτικα να γινομαι τουρμπο.χαιδευα απαλα τη κοιλια της και απλωνω το σωμα μου.τοτε η κοπελαρα παιρνει το πεος μου στο στομα και αρχιζει μια πιπα ονειρο.παραλληλα χαιδευε τα αρχιδια μου απο κατω πολυ αισθησιακα.ξαπλωνουμε και συνεχιζει να με γλυφει με πιο εντονο ρυθμο.τα ειχα δει ολα.
Της ζητησα να σταματησει.παμε πισωκολλητα,μπαινω μεσα της και ξαπλωνουμε τα 2 σωματα μας παραλληλα.εμπαινα μεσα της πολυ τρυφερα,και παραλληλα χαιδευα με τα χερια μου τα μαλλια της.καποια στιγμη σηκωνομαι,στηνω τα ποδια μου σε τριγωνο καθιστος και τοτε η κοπελλαρα αρχισε να κουνιεται δαιμονισμενα πανω στο πεος μου.ημουν κοντα στο να χυσω,σταματαω και της δινω το νεκταρ μου στο στομα.αυτη συνεχιζε χωρις διακοπη μεχρι που με στραγγισε .
Τελικα ειναι αυτο που ειχα πει.η κοπελα αυτη αξιζει πολλα και πρεπει ολοι να της δωσουμε την αυτοπεποιθηση που χρειαζεται
Παντως απο εμενα ενα πολυ μεγαλο μπραβο για την ολοενα αυξανομενη αποδοση της,με εχει κανει ενα σιγουρο πελατη της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού