Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Το Κατερινάκι ως γνωστόν είναι το πιό petit μωρό της πιάτσας. Κάπου στο 1.50-1.55, ξανθιά-μες (πλέον) και αδύνατη με μινιόν βυζί αλλά πολύ καλές αναλογίες, σπαστή μεσούλα και τουρλωμένο μικροσκοπικό κωλαράκι. Η φάτσα της πρόστυχη και καυλιάρικη... ότι πρέπει δηλαδή! Μεγάλο χαμόγελο
Γνωστή μου από το Φ66Δ το οποίο είχε εγκαταλείψει πρόσφατα την τιμούσα συχνά καθότι λάτρης των petit. Έτσι μετά την κριτική του seducer έσπευσα να την επισκεφτώ στο Φωκαίας 22.
Η έκπληξή μου μεγάλη όταν η τσατσά ανακοίνωσε ότι το μενού περιέχει και κουλουράκι! Γλώσσα
Πληρώνω το εικοσάρι και μπαίνω. Το δωμάτιο χάλια με μία πολυθρόνα πεταμένη στη γωνία. Την πέφτω στην πολυθρόνα και περιμένω. Μόλις μπαίνει μου σκάει χαμόγελο, πέφτει πάνω μου και αρχίζει τα φιλιά στο λαιμό και στο στήθος ενώ της έτριβα το μουνάκι και την Κερκόπορτα. Και μόνο η ιδέα ότι θα την ανοίξω με καύλωνε ακόμα παραπάνω. Μέσα σε δευτερόλεπτα ο "φαλακρός πολεμιστής" χτυπούσε προσοχές. Τον σκουφώνει και τον παίρνει στο στόμα της σε μιά απλοϊκή πίπα Λύπη με πολλά όμως γλυψίματα του κεφαλιού που γουστάρω ιδιαίτερα. Έλα της λέω και την βάζω να πατήσει πάνω στα μπράτσα της πολυθρόνας το χώνει στο μουνί της και αρχίζει να χορεύει πάνω-κάτω στην καυλωμένη μου πούτσα κοιτάζοντας την και βγάζοντας τα γνωστά καυλιάρικα αναφιλητά της. Όσο χόρευε εγώ δεν σταμάτησα να της χαιδεύω τα μινιόν στηθάκια της και φαινόταν να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.
Αφού την άφησα να δουλέψει κάμποση ώρα και να μου τον κάνει πέτρα της λέω να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Σε ιεραποστολική στάση μπαίνω μέσα στο κωλαράκι της και το δουλεύω αργά στην αρχή και με μικρές περιστροφές για να ανοίξει καλά. Σιγά σιγά ανεβάζω στροφές και ταυτόχρονα της τρίβω την κλειτορίδα που έδειχνε να την τρελαίνει. Με το ανέβασμα όμως των στροφών δεν άργησε να έρθει και η κατάθεση και το show να σταματήσει εκεί μια και δεν είχα και ιδιαίτερη διάθεση να κρατηθώ.

Πάντως συμπολεμιστές, φαίνεται ότι το Κατερινάκι επέστρεψε φρέσκο και ανανεωμένο.
Μπράβο Κατερίνα! Πάντα τέτοια!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Phineas.Freak
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
19
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού