Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άννα η Ρουμάνα, λοιπόν με πληροφόρησε η ευγενέστατη κυρία.

Και βγήκε η Άννα στο σαλόνι, παρόλο που έχει ένα κομπλαρισμένο στύλ, η καμπύλη του πισινού της(ο οποίος περιλαμβάνεται στις διαθέσιμες εισόδους της) και οι θετική διαίσθηση με οδήγησαν στο δωμάτιο.

2-3 στάμπες στο σεντόνι με περιόρισαν, απο διπλό κρεβάτι περιορίστηκα σε χώρο για τον έναν πάνω στον άλλον.. Γιαυτό και το 5 στον χώρο και την τσα2-η οποία κατά τα λοιπά είναι εξαιρετική, αντί να χτυπάει πόρτες πιάνει στην πάρλα τους συναγωνιστές στο σαλόνι και είμαστε όλοι χαρούμενοι έτσι.

Το μωρό ήρθε γρήγορα και δεν έχασε χρόνο, μου καλαφάτισε τα @@ με εξαιρετική μαεστρία δείχνοντας οτι εκτίμησε πολύ την ξούρα που ξηγιέμαι στην περιοχή. είναι και ομιλητική, μέχρι και οτι πήγε στην ακρόπολη μου εξήγησε..

αφού μου ανύψωσε το 'ηθικό', το οποίο το κάνει και χωρίς σκούφο για τους φαν, καβάλησε την Ακρόπολή μου και άρχισε το ροντέο. το οποίο μάλλον δεν το συμπαθεί και πολύ, εξάλλου ξέρει τι θέλουν όλοι.. τον κόλο της.. τον έστησε λοιπόν, στα 4, και μπήκα χωρίς καμμία δυσκολία, είναι δουλεμένος..

και η Άννα δεν χαμπαριάζει στο σφυροκόπημα. παρόλα αυτά, μόλις το ζήτησα, δέχτηκε αμέσως να την χύσω στα βυζάκια.

μου έβγαλε το προφυλακτικό μόνη της-ούτε ίχνος νουτέλας- και τον έβαλε αναμεσα στα βυζάκια της και το χεράκι της.. το υγρό πύρ δεν άργησε, το άπλωσε όλο και μπορώ να πώ ότι μέχρι το τέλος είναι εμφανές ότι ήθελε να περάσω καλά..

και πέρασα χάρμα.. να είσαι καλά Αννούλα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού