Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δευτερα μεσημερι, δεν ειχα παρα πολλες καυλες αλλα μη εχοντας τιποτα αλλο να κανω (ειμαι ανεργος και ψιλοκαμενος) ειπα να περασω απο τα μπουρδελακια, πηγα πρωτα απο το 66Α και μετα απο το 66Δ δεν ειδα τιποτα ιδιαιτερο οποτε εχοντας διαβσει κριτικες για βικυ ειπα να περασω απο το 71Α.

Μου λεει η τσατσα βικυ ειδα την κοπελα μαυρισμενη και μοιαζει στη φατσα με την Αλικη απο το next top model 2. Μεγαλο βυζι φαινοταν με το σουτιεν.

Περιμενα κανα 3λεπτο-οχι πολυ μπαινει μεσα η κοπελα μαυρισμενη ολη, ακομα και το καλοξυρισμενο γατακι της, ρωταω solarium απανταει καταφατικα.

Τα πεταει ολα, το βυζι -ακολουθει το νομο της βαρυτητας απο τα πιο χαλαρα βυζια που εχω δει φυλης -το μονο που με ξενερωσε στο κατα τα αλλα ικανοποιητικο σωμα της.

Αρχιζει και με γλυφει στηθος και με αγαλιαζει και μετα αρχιζει και μου γλυφει τα αρχιδακια.. Ειπα οπα εδω ειμαστε ειπα δεν θα ξανακανω ελευθερο στοματικο αλλα η κοπελα αρχισε απο μονη της να μου γλυφει τα αρχιδακια, ισως φταει το γεγονος οτι ειμουν κουρεμενος κατω και μπανιαρισμενος, στη συνεχεια ολο τον κορμο, τον πουτσοκεφαλο μετα της λεω να με γλυψει στο περινεο (περιοχη μεταξυ κωλοτρυπιδας και αρχιδιων) αυτη με ευσυνειδησια πεζοναυτη το κανει στη συνεχεια συνεχιζει ξανα πιπα, ολο μεσα και τον πουτσοκεφαλο..

Της λεω να κανουμε ενα 69 και δεν θα την γλυψω, αμεσως γυρισε και της ετριβα το μουνακι και την κωλοτρυπιδα απο εξω, καμια αντιρρηση.

Ανεβηκε μετα απανω μου σε σταση τετοια ωστε να βλεπς την πλατη της και κουνιωταν ρυθμικα με τροπο τετοιο ωστε να νιωτθω τα σπαργανα της..

Στη συνεχεια μπηκα μεσα της ιεραποστολικα μετα στα 4 ενω αυτη μου χαιδεβε το σακο με τις μπαλες και μετα ξανα εγω απο πανω οπου αφησα τους απογονους μου μεσα στο latex σκουφι.

Γενικα η κοπελα δεν δινει ενυπωση οτι βιαζεται, κατι που το εκτιμησα δεοντως, το πεσμενο βυζι λιγο με ξενερωσε αλλα στην τελικη καμια πουτανα δεν θα παντρευτεις για ενα 20αρι και μια εκτονωση-ετσι για να θυμασαι πως γινεται καλη ειναι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού