Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από τσάρκα, πέρασα και από αυτό το μαγαζί. Δούλευε η Εύα, 20 χρονών από Ρωσσία, καστανό, κοντό αδύνατο πιπινάκι και πέρασα στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο ήταν καθαρό με μεγάλο καθρεύτη, διπλό κρεβάτι και ήταν ανοιχτό το air condition.
Μετά από κανά 5λεπτό ήρθε η Εύα όπου γδύθηκε και είδα ότι δεν είχε σχεδόν καθόλου βυζί. Ήταν πολύ μικρό. Έβαλε αμέσως προφυλακτικό χωρίς καθόλου προκαταρκτικά και μου έκανε μία πολύ καλή πίπα με λίγο χέρι και μου ανύψωσε το ηθικό. Στην συνέχεια ξενικήσαμε με ιεραποστολικό όπου κατάλαβα ότι είχε πάρα πολύ στενό μουνάκι και έβγαζε κάποιες καβλωτικές κραυγούλες. Μετά στα 4, όπου δεν ήξερε να στηθεί καλά και τις έλεγα εγώ πως να κάτσει. Στην συνέχεια ανέβηκε από πάνω, όπου ανεβοκατέβαινε με γρήγορους ρυθμους κουνιόντας τα χέρια της σαν να χορέυει. Ύστερα στήθηκε ιεραποστολικά, μετά στα 4 και στο τέλος πάλι ιεραποστολικά όπου τελείωσα. Η τσατσά χτύπησε μία φορά την πόρτα, αλλά η Εύα έδειξε να μην την νοιάζει.
Το κορίτσι δεν ξέρει καθόλου Ελληνικά, μόνο αγγλικά και πετάει και πολλές Ρώσικες λέξεις. Έχει όρεξη και κάνει αυτά που της λες, αλλά είναι άπειρη. Προτείνεται σε αυτούς που τους αρέσουν τα πιπινάκια με μικρό στήθος και τους αρέσουν να παίρνουν αυτοί πρωτοβουλίες.
Στο τέλος μου είπε ότι είναι 6 μήνες στην Ελλάδα, της αρέσουν οι Έλληνες, αλλά σιχαίνεται τους πακιστανούς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
opeth
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
77
Likes:
13
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού