Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από ανάγνωση σχετικών κριτικών άλλων συναγωνιστών, είπα να γνωρίσω την Νικόλ κι εγώ. Οπότε έφτασα νωρίς το μεσημεράκι με περισσή διάθεση στον εν λόγω οίκο.

Πολύ ησυχία συνάντησα όταν μπήκα ! Ψυχή μιλάμε ! Μετά από κανα λεπτό εμφανίστηκε δε τσατσά να απαγγείλει το ποίημα. Μου παρουσιάζει λεπόν την Νικόλ, κορμάρα κλπ εξαίρετο σέρβις, γαλλίδα - κουλτουριάρα ( λες και θα απαγγείλουμε ποίηση ή θα συζητήσουμε για τον αγαπημένο μας συγγραφέα). Θα περάσω της λέω, και καταβάλω το αντιτιμο για το απλό, καθότι επρόκειτο για μια πρώτη συνάντηση( 30 ε).

Περίμενα κανα δεκάλεπτο τουλάχιστον πριν εμφανισθεί στο δώμα ( τελικά περίμενε άλλος συναγωνιστής σε γειτονικό δωμάτιο), στο τελευταίο στο βάθος. Δεν ήταν ότι καθαρότερο, με ψιλά κομματάκια από το κωλόχαρτο στο πάτωμα, που λόγω μπλακ λάιτ φωσφόριζαν. Κάτι ψιλολεκιέδες στο σεντόνι, και ένας μικρός καθρέπτης ψηλά κρεμασμένος. Ο χώρος διέθετε και ντουζιέρα πάντως. Το κρεβάτι δεν ήταν καθόλου καλό, είναι στενό και τα έχει φάει τα ψωμιά του.

Σε αντίθεση με την Νικόλ, η οποία μάλλον αδικείται από τις φωτό της στο γνωστό σάιτ, που την δείχνουν πιο γερασμένη κάπως. Καλή επιδερμίδα, υπέροχες βυζάρες με ωραία αίσθηση, σπασμένο πρόσωπο πάντως. Η υπηρεσία της καιη γλυκήτητά της σε βοηθούν να το ξεπεράσεις γρήγορα. Μίνι στριπτήζ, χαμούρεμα άφθονο και χάδια, και καλή αίσθηση στην διείσδυση. Η δε πίπα της με γλύψιμο στα μπαλάκια, χτύπημα στα μάγουλα και στη γλώσσα και γενικά πολύ καλή και παιχνιδιάρικη. Δεν τρέχει να εξαφανιστεί μετά το τελείωμα, αλλά μπορείς να συνεχίσεις τα χάδια και λίγη κουβεντούλα κατά το ντύσιμο.

Μην παραλείψω : Με συνεχάρει για την καθαριότητα μου, και παραπονέθηκε πως το 90% δεν την επισκέπτοντε αρκούντως πλυμένοι. Γιατί ρε μάγκες ;;; Εμείς δεν περιμένουμε την κοπέλα να μην μυρίζει άσχημα + εξετάσεις + άψογη καθαριότητα στο σώμα και σε κάθε φιλήδονη οπή ) ; Συν οτι έτσι θα εισπράξετε καλύτερο σέρβις και απόλαυση.

Σόρρυ για την φλυαρία, καλά μαμήσια. Νικόλ ωρεβουάρ και στο επαν(απ)ιδείν. Θα βαθμολογούσα καλύτερα αν μπορούσα στην απόδοση !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού