Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέμπτη πρωί 1ος πελάτης στη Νικόλ την πέτυχα μόλις ήρθε με το τσιρότο στο χέρι (είχε μόλις πάει για τις συνηθισμένες εξετάσεις.
Για την Νικόλ διάβασα αντικρουόμενα πράγματα και είπα να δοκιμάσω προσωπικά το γλυκό. Ευτυχώς με τη βοήθεια των συγκαυλιστών τη διάλεξα και επέμενα σε αυτή τη επιλογή παρ΄ότι οι κακές σειρήνες με βάζανε ψήλους στα αυτιά.
Σε σχέση με τις φωτο είναι πιο αδυνατισμένη και μάλλον γι' αυτό διέκρινα πίσω στα πόδια κυτταρίτιδα και περίσσιες μικροπτυχές στα όπισθεν. Διάβασα για την ισπανική περιοχή υπερβολές που δεν είναι δίκαιο να λέγονται. Μια χαρά τουμπανάκι ήταν και δεν είχε τόσο την υφή και την αίσθηση της πλαστικής μπάλας όπως σε κάποια άλλα κορίτσια. Το Ισπανικό για τελείωμα ήταν βάλσαμο!
Για το πρόσωπο διάβασα υπερβολές αλλά ρε παιδιά γιατί είστε κακοί; Δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα και με τη γυναικεία γλύκα της δεν το προσέχεις καν. Η κοπέλα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και από συμπεριφορά και από στάσεις. Το κατέχει το άθλημα άριστα και νομίζω αυτή τη στιγμή, είναι η μιλφ με τη μεγαλύτερη γκάμα προγραμμάτων, αλλά την αδικεί ο χώρος που είναι από τους χειρότερους στην κατηγορία (μ' αρέσει που το άλλο σάιτ-λεϊντις το έχει και για στούντιο.
Αν και δεν είμαι φαν των μιλφ, τη Νικόλ θα τη βάλω στις στάνταρ επισκέψεις μου κάθε φορά που θα είμαι Σαλόνικα.

υγ. Το σύστημα ακόμα δεν με αφήνει να βάλω μεγαλύτερους βαθμούς, οπότε βάλτε στη Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας=10 και στη Σχέση απόδοσης/τιμής*=10

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού