Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Βραδάκι Τετάρτης λοιπόν κανόνισα να κάνω την βόλτα μου από την περιοχή της Φυλής μετά από ΠΟΛΥ καιρό με αξιόλογο συναγωνιστή. Επιλεκτική τσάρκα. Στο 71Β λοιπόν η κοπέλα έκανε την διαφορά από τις τριγύρω επιλογές που είχα οπότε με συνοπτικές διαδικασίες μπήκα. Η λάουρα είναι μια νέα κοπέλα με καστανά μαλλιά, κανονικού ύψους, αδύνατη με ωραίο φυσικό στήθος κανονικού μεγέθους. Ρουμάνα δήλωσε.

Στα ενδότερα τώρα, δεν άργησε να έρθει.
Ξαπλώνει δίπλα μου, για προκαταρκτικά ούτε λόγος. Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα στοματικού. Κάθισε κοντά μου και μπορούσα να εξερευνώ το κορμί της. Αυτό ίσως ήταν και το μόνο καλό της όλης υπόθεσης. Στο στοματικό έκανε παύση και πήγε να κλέψει με μαλακία, της έδειξα ότι απόρησα με την πράξη της και το σταμάτησε, στην συνέχεια το ξαναέκανε και την σταμάτησα. Προσπάθησε και για deep όπου έδειξε ότι με λίγη προσπάθεια το έχει. Στο χούφτωμα στο στήθος προσπαθούσε να το αποφύγει με κινήσεις του χεριού της. Από πάνω δεν ανέβηκε γιατί πόναγε λέει, στο ιεραποστολικό μου είπε να μην σηκώσω το δεξί της πόδι καθώς πονάει. Είχε βάλει κρέμα, εκνευρίστηκα. Σπατάλησα αρκετή από την ώρα στο δωμάτιο στο ιεραποστολικό επίτηδες. Επειδή όμως η ώρα πέρναγε και βιαζόμουν, αλλιώς θα καθόμουν αρκετά ακόμα, την γύρισα στα τέσσερα όπου η μεγάλη αποχή βοήθησε. Πάλι καλά που δεν πόναγε και σε αυτήν την στάση.

Αν πονάς κούκλα μου να πάς στο ΚΑΤ, όχι στο μπουρδέλο να μας χαλάς την διάθεση, χέστικα για το 20ρικο.

Η τσατσά ενω στην αρχή είπε, κλασικά όπως όλες άλλωστε, “μπες και θα μου πεις μετά πως ήταν”, φυσικά και δεν βγήκε ούτε καν να πει “καληνύχτα” την ώρα που έφευγα!

Αν θα την ξαναέβλεπα;
Με τίποτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού