Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 72 10
Μπουρδέλα
84864
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπερα συναγωνιστες!!!!Για την Αννα εχω ξαναγραψει και μαλλον θα ξαναγραψω!!!Ας παμε στο δια ταυτα η Αννα με το που βγηκε στο σαλονι αν και ειχα ξαναπαει αλλη μια φορα μονο με θυμηθηκε και λογω του οτι εκεινη την ωρα δεν υπηρχε κατι καλυτερο στα περιξ αποφασισα να μπω!!!Μπαινω στο δωματιο οπου ηταν καθαρο και μετα απο 5 λεπτακια ηρθε η Αννα!!!!Πολυ καλα προκατακτικα!!(πολυ πιο θερμα απο την πρωτη φορα)!!Ακαποτη πιπα πολυ γαματη(το κατεχει πολυ το συγκεκριμενο)!!!Επειτα ανεβαινει απανω μου και αρχιζει πανω-κατω παθιασμενα(με γλωσσοφιλα,φιλια στο σωμα μου και αισθησιακα φιλια κ τριψιμο του προσωπου της στο λαιμο)!!!Μετα απο λιγο μου ελα τωρα εσυ και σηκωνομαι και την αρχιζω στα πισωκολλητα καρφωματα (λιγο χαλαρα στην αρχη αλλα στην συνεχεια δεν κρατηθηκα και της εδωσα 2 πολυ δυνατα καρφωματα στα οποια αν και επαγγελματιας εκανε κατι δυνατες αληθινες κραυγες και μου ειπε:λιγο πιο χαλαρα μου το σκισες!!!!!)!!!!Επειτα το γυρισαμε ξανα σε πιπα και μετα απο λιγο την εχυσα μεσα στο στομα(χωρις καποτα)και την επνιξα λιγο στην αρχη!!!!Ηταν ενα ακομη ωραιο γαμισακι με την Αννα πολυ αισθησιακο(σαν να γαμουσα την γκομενα μου λογω αισθησιασμου το λεω)!!!!Το 20αρικο το αξιζει και με το παραπανω!!!Μακαρι να αρχισει να δινει και το κωλαρακι της γιατι ειναι για τρελο ξεκωλιασμα!!!!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού