Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γιά μιά ακόμη φορά, επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, το οποίο θεωρώ value for money, (το καλύτερο για τα λεφτά σου), όπως λένε οι Αμερικάνοι, και οι διαφημιστές.
Η 'Ολγα, είταν η κοπέλα που είχε βάρδυα.
Για άλλη μιά φορά λοιπόν, με την Ολγα, που δείχνει να εξεικοιώνεται με τα καυλιά, και συγχρόνως να βελτιώνεται σημαντικά, στο μεγάλο της ατού, που είναι τι άλλο το τσιμπούκι (ακάποτο, ή με καπότα)
Αυτό είναι το δυνατό σημείος της Ολγας, 30άρας Milf, με μεγάλα βυζιά, σχετικά καλό κώλο, αποτριχωμένο μουνί, καθαρή κωλοτρυπίδα (την οποία δεν δίνει), αλλά ωστόσο μοσχοβολάει, χείλη πάνω σχετικά μικρά, γλώσσα μεγάλη και καλή για να γλείφει και να ρουφάει αρχίδια, χωρίς να πλησιάζει ή να γλείφει κωλότρυπα.
Η κοπέλα κάνει ένα καλό τσιμπούκι για τα 20 € που παίρνει, τα ρουφάει όλα χωρίς να βιάζεται, και στην συνέχει τα φτύνει στον νιπτήρα.
Η καθαριότητα κλασσική της περιοχής, η τσατσά αρκετά ευγενική, πολλοί θα ήθελαν να την γαμήσουν και αυτήν δεν ξέρω αν κάθεται, μιά και δεν έχει και ιδιαίτερη δουλειά το τελευταίο διάστημα.
Θεωρώ την Ολγα, μιά καλή εξέλιξη στα τσιμπούκι.................στο πάρκινκ έβαλα 7 λόγω μηχανής............μόνο τυχαία μπορεί να βρεί κανείς να παρκάρει εκεί............Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Όλγα
collateral
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
93
Likes:
445
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού